Åttemålskamp og tre poeng borte mot Sandnes Ulf

Det ble en målrik kamp borte mot Sandnes Ulf, der vi stakk av gårde med alle tre poengene. Peter Reinhardsen (bildet) tegnet seg nok en gang i målprotokollen med sine to mål. Foto: Tor Erik Schrøder.

Søndag ettermiddag var det duket for en veldig viktig kamp borte mot tabellnabo Sandnes Ulf. Kun tre poeng var godt nok gitt tabellsituasjonen, og tre poeng skulle vi få.

Et målshow fra begge lag ble servert publikum, der vi scoret 5 mål og hjemmelaget 3 mål. Reinhardsen med to mål, Schulze, Tønnessen og Cresswell scoret våre mål.

Spesielt forsvarspillerene Peter Reinhardsen og Kristoffer Tønnessen produserte mål var av det lekre slaget. Forsvarsspillerne kunne smile bredt etter å ha scoret på hver sin lekre volley.

Det ble nervepirrende på slutten, da Martin Ramsland scorte sitt andre for dagen, og reduserte til 4-3 - kun 10 minutter før slutt. Hjemmelaget pushet på for en utlikning, men på en kontring ble Basilio felt og vi fikk straffe. Peter Reinhardsen omsatte straffen og scoret sitt andre mål, og med det vant vi kampen og er nå kun 1 poeng bak Sandnes Ulf på 5. plassen.

1 min: Cresswell tar avspark.

3 min: Tidlig sjanse for Martin Ramsland, men Jasper redder og vi får klarert til corner.

6 min: Nære på for Grundetjern. God redning på headingen fra Mathias. Stor sjanse!

8 min: FOR EN SCORING AV PETER REINHARDSEN! "Dryler" til på halvspretten fra 17 meter. Hardt. Lavt. Utagbart. 1-0.

14 min: God kok på bortefeltet - som vanlig når vi spiller bortekamp.

18 min: Cresswell finner Basilio på skuddhold, men vingbacken skyter et godt stykke over mål.

23 min: Frispark til Sandnes Ulf. Schulze lever farlig nå, veldig nære et gult kort.

25 min: Grundetjern ligger nede med skade.

27 min: Ser ut til å kunne spille videre, Mathias.

30 min: God halvtime av gutta våre. Leder 1-0 takket være Peter Reinhardsen.

33 min: 2-0!!!!!!!!!

33 min: Basilio legger inn til Schulze som enkelt setter ballen i mål!

36 min: Redusering... 2-1.

37 min: Nesten 2-2, men Jasper med en kjemperedning.

PAUSE: Vi leder 2-1 til pause.

46 min: Sandnes Ulf sparker i gang 2. omgang.

47 min: 2-2. Ramsland.

50 min: Basilio fyrer, men blir blokket til corner. Hadde god retning den.

57 min: TØNNESSEN!!!!

58 min: Halv volley. 18 meter. Rett i krysset 2-3.

70 min: Med 20 minutter igjen leder vi fortsatt 3-2. Går mot en nervepirrende avslutning på kampen.

71 min: CRESSWELL!!!!!!! 2-4!

71 min: "Den flyvende brite". Header inn 4-2 etter en liten feilberegning av keeper.

73 min: Basilio raider gjennom en banehalvdel, men alene med keeper klarer han ikke å score.

80 min: 10 minutter igjen. Vi leder fortsatt 4-2.

82 min: Redusering. 3-4. Ramsland igjen.

84 min: Like før reduseringen kom Robstad inn for Strannegård.

85 min: Bjarni kommer inn for Emir.

89 min: Straffespark! Basilio felles på 5-meteren.

90 min: PETER REINHARDSEN! 3-5. God tur hjem folkens! 😎

90 min: Eftevaag kommer inn for Cresswell.

SLUTT: Vi vinner 5-3.