11k85b944npzy11falu3cogziq

Start - Brann: 1-2 (0-0)

Godkjent fight, men dessverre tap for sølvjagende Brann

Annonse:

Selv om Start er dømt til Obos-liga neste år, fikk de en viktig rolle i avslutningsfasen av årets serie. De kunne påvirke både toppen av tabellen og nedrykkskabalen. Brann jaktet sølv. I siste runde er det nedrykkstruede Stabæk som kan få unngjelde.

Rolf Daniel Vikstøl ser fortsatt rødt, og Skogmo og Chidie er ute med skade. Wichne ned på backplass og Sandnes inn på høyreflanken.

Jevn åpning
Start hadde ballen mest i åpningen, og kom frem til et par halvsjanser. Deretter stod det og vippet med mest spill i midtsonen de første ti minuttene. Start stod godt i gjenvinningsfasen og fightet godt i presset.
Etter 18' ble Salvesen meiet ned på straffemerket til Brann, men dommer Hagen overså det hele.

Start et lite hakk foran
Det ble i det hele et litt rotete kampbilde med mange dueller og mye balljaging. Men lite tydet på at det var topp mot bunn som kjempet. Og selv om det skjedde relativt lite foran målene, var Start det lille hakket foran frem mot halvtimen.

Nær ledelse
Etter 41' fikk Salvesen alle sjansers mor på et innlegg fra Heikillä på tre meter. Han traff med bredsiden av foten, men satte ballen rett på Leciejewski! Kampens største sjanse så langt. Start var nærmest scoring da dommer Hagen blåste til pause.

Brann gjorde grep i pausen
Brann gjorde to bytter i pausen og satte innpå Orlov og Huseklepp. Skålevik og Vege ut. Start stod uendret, og kampbildet viste et litt mer offensivt Brann i åpningen av andre omgang. 

Fortsatt jevnt
Innbytter Huseklepp fikk en god kontringssjanse etter 57', men kjørte seg fast og fikk kun en resultatløs corner ut av det. God returdekning av Heilkillä. Det stod og vippet frem mot 60 minutter. Haugen hadde en sjanse etter 63', men blåste kontringen over tverrliggeren. Hadde den gått under hadde Opdal hatt fingrene på ballen.

Start scorer
Brann gjorde sitt siste bytte etter 65', og dermed slapp vi Karadas i sluttminuttene. For det det var verdt.
En corner fra Segberg endte til slutt inne i boksen etter ping-pong på foten til Sandnes som vendte seg fri og banket ballen i nettet. Dermed Start i føringen! Det var det siste sparket fra Sandnes for kvelden, for Hoff ble byttet inn.

Utligning
Huseklepp ble mannen som utlignet etter et godt skudd fra distanse etter 72'. Kampen var i full fyr. Start fortsatte å stå høyt og presset på. Dette var slett ikke slutt. Begge lag kjempet som om det var cupkamp. Gummi kom inn for Hollingen for å være en stabiliserende rolle.

Gjestene i føringen
Hauden mottok et utspill på 23 meter  og banket til. Ballen føk inn i Opdals lengste hjørne. Dermed hadde Brann satt to mål på to langskudd! Det er ikke like lett å vaksinere seg mot de skuddene. Start hadde fortsatt ti minutter å gjøre det på. 

Klokka tikket på overtid med Brann i føringen. Viljen i Start var der, men det var Brann som kontrollerte spillet. Heikillä satte en ball over fra fire meter tre minutter på overtid, og det var det for Starts del. Hagen blåste av oppgjøret, og Brann kunne inkassere full pott. Men den satt langt inne.

Start gjorde en god figur med ballpress og bevegelser, og hadde sjansene til å ta full pott mot Brann! 

Espen Hoff kom inn mot slutten og fikk sin siste match for Start i sluttminuttene. Dermed kunne hjemmepublikum takke ham for innsatsen gjennom en lang karriere!

Søndag 6. november kl. 1800 er det seriefinale mot Stabæk på Nadderud.

 Sparebanken Sør Arena           

IK START: (1-4-4-2

  Dato : 30. oktober

 Tilskuere: 4524
 

Håkon Opdal, Eirik Wichne (Sigurdsen fra 85'), Tapio Heikkliä, Alex DeJohn, Henrik Robstad, Robert Sandnes (Hoff fra 68'), Erlend Segberg, Andreas Hollingen (Kristjansson fra 74'), Espen Børufsen, Lars Jørgen Salvesen og
Dennis Antwi

Benken:
Mats Olsen, Espen Hoff, Gudmundur Kristjansson, Jibril Bojang, Austin Ikenna, Lasse Sigurdsen og Philip Aukland   

.

 DOMMER : 

 Tom Harald Hagen

 MÅL: 

Brann: (1-4-2-2)

 1-0: Sandnes (68')
 1-1: Huseklepp (72')
 1-2: Haugen (78')

 

Piotr Leciejewski, Amin Nouri, Jonas Grønner, Vadim Demidov, Ruben Kristiansen, Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen (Skaanes fra 65'), Deyver Antonio Vega Alvarez (Huseklepp fra 46'), Steffen Lie Skålevik (Orlov fra 46') og Daniel Omoya Braaten

 KORT

 

  Gule kort:        
  Heikillä (17')
  Braathen (53')
  Grønner (55')
 
  Røde kort:
  

 
hode2016 Robert Sandnes
hode2016 Robert Sandnes


  Robert Sandnes; 1-0

hode2016 Espen Hoff
hode2016 Espen Hoff


 Takk for innsatsen i en lang 
 Karriere!!

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: