Scoring Start-Odd

Start - Odd 1-2 (1-0)

Start tok ledelsen på straffe i det 13. minutt, men Odd snudde etter pause og påførte Start nok et tap.

Odd tok avsparket, og kom til kampens første mulighet etter bare få sekunder, men Opdal var nede og fanget ballen. Ellers hadde Start mye ball innledningsvis, men uten å komme til avslutning.

Etter ni munutter kommer Odd til kampens første ordentlige sjanse ved Riku Riski, men Opdal får gitt til corner. Etter noe klabb og babb og feltet, får Start-forsvaret klarert og Nwakali kommer istedet på en kontring. Dessverre ble han løpt opp.

Straffe
Så etter 12 minutter får Start straffe etter en holding i feltet etter en corner. Fra krittmerket er Dulee Johnson sikker, og Start er i ledelsen.

Fire minutter senere kommer Chidiebere Nwakali til et rba skudd fra 17 meter, som Rossbach i Odd-buret må gi til corner.

Etter 21 minutter er Dennis Antwi frempå med et farlig skudd fra rundt 30 meter. Dessverre går ballen like over, men et greit forsøk av den tidligere Jerv-spilleren.

Etter dette legger Start seg lavere i banen og lar Odd trille ball, uten å komme til de helt store sjansene.

Etter 42 minutter kommer gjestene fra Telemark seg til en farlig mulighet, men ballen går via et Start-bein og over mål til corner.

Dermed kunne Start gå til pause med ledelse.

2. omgang
Den 2. omgangen startet jevnt uten noen klar dominans av noen av lagene.

I det 53. minutt utligner Odd til 1-1 hvor Bentley snapper opp ballen etter at Opdal glipper ballen etter en sjanse rett før.

Like etter er det nære for Start, men Odd får klarert til corner. Minuttet etter kommer Start til nok en god mulighet, men blir nok en gang sendt til corner som Start ikke får noe ut av.

Etter 66 minutter gjør Start sitt første bytte i oppgjøret hvor den nybakte pappaen Robert Sandnes kommer inn for Daniel Aase.

Etter en lengre periode hvor det ikke har skjedd altfor mye, men hvor Telemarkingene har hatt et visst initiativ, tar Odd ledelsen i det 81. minutt ved Oliver Occean. Dermed har laget fra Telemark snudd kampen i 2. omgang.

Etter 86. minutter kommer Lasse Sigurdsen inn for Børufsen i håp om å sikre minst et poeng.

Fem minutter på overtid får Start en siste mulighet på corner. Opdal blir med opp i feltet, men laget fra Telemark får klarert. Dermed tar Odd med seg alle poengene hjem til Skien mens Start nok en gang må gå skuffet av banen.

Søndag 14. august drar Start til Drammen for å møte Strømsgodset på bortebane, med kampstart kl. 1800.