Hoff jubel Sogndal Start

Sogndal - Start: 2-2 (1-0)

Start og Espen Hoff kom sterkt og jaget alle poengene i Sogndal.

Start stod fortsatt med sine fem poeng og 16.plass på tabellen. Avstanden til lagene oppover er i ferd med å sprekke opp, og poengbehovet øker for hver runde som spilles. Serien er halvspilt om fire runder.

Eirik Wichne måtte kaste inn håndkledet etter oppvarmingen, da han fikk kjenning med en strekk. Ny mann inn på flanken ble Daniel Aase.

Sogndal hadde i likhet med Start slitt med å score mål i årets sesong.

Kampen åpnet litt nølende fra begge lag. De følte hverandre litt på tennene i åpningsminuttene. Start fikk en del ballinnehav, men presisjonen på innleggene ble for svak til å komme til målsjanser.

Vertene tidlig i føringen
Etter 10' fikk Sogndal corner. Den ble slått inn på bakre utenfor rekkevidde av Opdal, og Psyché steg opp i klynga og headet hardt ned og i mål fra seks-syv meter. Dermed havnet Start nok en gang under tidlig i et oppgjør.

Sogndal presser
Sogndal fortsatte å være tøffe i presset på ballfører, og dermed ble Start liggende å slå støttepasninger. Stadig lavere mot eget mål, og ofte etterfulgt av en lang ball opp bakfra.
Etter 24' fikk Sveen alle sjanser mor på et innlegg fra Raitala foran Opdal. Sveen hadde bare å bredside ballen upresset i mål, men traff utrolig nok motsatt stolpe og ut!

Volleyskudd fra Robstad
Rundt halvtimen hadde Start en halvsjanse der Robstad fyrte av på full volley fra fem meter. Blokkert. Chieddie ble løpt ned i boksen i trekket før. Samme Robstad headet høyt over på en dødball rett etter.

Start mer med
Med 10 minutter igjen av omgangen, var Start mye mer med i spillet, men ødela for seg selv med mye pasningsrot på egen halvdel. De John prøvde en heading umarkert på en corner, men headingen gikk høyt over. Chieddie var på løp inn i boksen etter 40', men valgte skudd fra skrå vinkel fremfor pasning inn foran mål der Rasmussen var på blankt mål.

Omgangen ebbet ut uten flere scoringer, og det var nok Start meget fornøyd med, for Sogndal hadde noen meget store sjanser som de blåste.

Psyché igjen
Sogndal åpnet omgangen best og presset Start helt hjem. en serie dødballer ble avverget, men så steg Psyché til værs igjen etter 53'. Nok en gang på corner, og headet inn 2-0 til Sogndal.

Pedersen byttet inn Salvesen for Gummi etter 55', og la dermed opp til flere mann forover.

Redusering
Start fikk en corner etter 62'. De John løp seg fri på bakre og headet knallhardt på mål. Denne gangen var siktet finstilt, og Start reduserte til 2-1. Ny match!

Hoff byttet med Aase etter 65'.

Utligning
Start brøt oftere inne på Sogndals halvdel, og kom seg fremover. Med drøye kvarteret igjen av kampen så det ut til at Start var nærmere en utligning. Man vant andreballer og løp og slet.
Så rev gamle Hoff seg fri etter 81' Et langt løp inn i boksen der gjorde han ingen feil. Satte ballen sikkert til side for keeper. Herlig å ha ham på scoringslista igjen! Dermed 2-2 og helt åpen kamp. Sterkt av Start å komme tilbake. Ville de klare alle tre poengene??

Nervepirrende
Det ble spennende sluttminutter. Bolseth skjøt over fra fem meter. Nok en gang etter innlegg fra Raitala. Begge lag ville ha tre poeng!

Salvesen fikk en sjanse etter 92' da han skjøt fra skrått hold. Dyngeland slo ballen over, men Start fikk hverken corner eller mål. Dermed endte det hele med 2-2. Ett poeng.