Vikstøl TIl Start 2016

TIL - Start: 0-0 (0-0)

Poengdeling i snødrevet på Alfheim

Annonse:

Vinterlige Alfheim med snøploger og skuffer møtte Start. Nesten som det var da Chelsea gjestet Alfheim i hine hårde. Det lavet ned før avspark, og hvordan dette ville påvirke spillet, var uvisst. Mens krokusene tittet frem hjemme i Kristiansands vårvær.

Pedersen stilte med det samme mannskapet som sist. Ajer Vassbakk kampklar etter trøbbel med kneet mot LSK.

Farlige hjemmesjanser i åpningen
TIL vartet opp med store sjanser i åpningsminuttene, og Start var heldige som slapp unna uten baklengs de første fem minuttene. Det virket som om laget ikke var helt våkne etter avspark.

Mye balljaging på Start
Frem mot kvarteret tapte Start mange andreballer og var upresise i det de foretok seg. Når vi vant ballen bak, ble det for ofte avløst av en langpasning som TIL tok imot og kunne begynne på nytt. Dermed ble det mye balljaging på Start. Noe som kostet krefter på snøføret på Alfheim. Men likefullt klarte ikke TIL å komme til de helt store sjansene.

Tverrligger
Rundt halvtimen spilt, fikk Start mer og mer tak i ballen og lot fremspillene gå gjennom midtleddet. Det ga mer ro og balanse, men det ble ikke farlig på mål. Det buttet offensivt. Start hadde et par cornere, men de ble slått svakt på førsteforsvaret. I det 41. minuttet headet Heikillä i tverrliggeren på en presis corner fra Rasmussen. Nære på, og Starts beste sjanse så langt i kampen.

Omgangen ebbet ut uten scoringer. Heikillä var nærmest mål med headingen i tverrliggeren.

Mye frem og tilbake
Andre omgang fortsatte med et spill som bølget frem og tilbake uten de store sjansene. TIL hadde ballen mest, men slet med å komme på mål. Ajer hadde et skudd på mål etter 61 minutter, men Kongshavn reddet lett. Flyten i overgangene var ikke til stede. Lasse Sigurdsen kom inn for Idemokon etter 65'. 

Klokka tikket og spillet fortsatte i samme spor. Start kom på overganger. TIL kom på overganger. Men ingen av lagene maktet å bli direkte farlige på mål. Det luktet første mål vinner da 10 minutter gjenstod.

Hollingen kom inn de siste fem minuttene for Hoff.

Start hadde en dødballsjanse etter 86', men ballen ble avklart. Trøkket fortsatte i sluttminuttene, og vi var nære på flere ganger. Men det manglet det siste lille.

Kampen ebbet i snøværet uten mål, men Start forsvarte seg bra når TIL tråkket på, men slet litt i de offensive overgangene. Likefullt var Start nærmest seier i sluttminuttene, men maktet ikke å få ballen i mål. Det hele minnet litt om kampen mot LSK. Men, poeng er poeng!

3. runde spilles mot Viking hjemme på Sparebanken Sør Arena  2. april.

 ALFHEIM           

IK START: (1-4-4-1-1

  Dato : 18. mars

 Tilskuere: 4240
 

Håkon Opdal, Jens Kristian Skogmo, Tapio Heikkilä, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Robstad, Eirik Wichne, Kristoffer Vassbakk Ajer, Gudmundur Kristjansson, Mathias Rasmussen, Espen Hoff (Hollingen fra 86') og Uduak Idemokon (Lasse Sigurdsen fra 65')

 DOMMER : 

 Trygve Kjensli

 MÅL: 

TIL: (1-4-4-2)

 Ingen mål
 

 
 
 
 


 

Gudmund Kongshavn, Hans Norbye (Gundersen fra 60'), Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Lasse Nilsen, Christian Landu Landu, Jonas Johansen, Magnus Andersen (Ingebrigtsen fra 73'), Gjermund Åsen, Aron Sigurdarson og Thomas Lehne Olsen (Espejord fra 80')

 KORT

 

 Gule kort:        
 
 Landu Landu (39')
 Wangberg (64')
 Ajer Vassbakk (68')

 
 

 Røde kort:
 Ingen

 
hode2016 Tapio Heikkilä
hode2016 Tapio Heikkilä


 Tapio Heikkilä nærmest
 scoring med  heading i
 Poengdeling tverrliggeren

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: