Seks Starttalenter

- Med tålmodighet og hardt arbeid i noen år framover kan de bli gode, sier spillerutvikler Morten Halvorsen som presenterer seks Starttalenter for oss.

Annonse:

Hvorfor har du plukket frem disse Halvorsen?

-    Dette er utviklingsgruppa i Start som jeg har et spesielt oppfølgingsansvar for. I forhold til blant annet: Individuell utviklingsplan, eget uketreningsprogram, tester, styrketrening, og intensitetsstyring (kamper og treninger). Disse har jeg systematisk jobbet med i en 2 års periode og de har hatt fin utvikling.
Alle 6 er meget dedikerte i sitt treningsarbeid, de elsker spillet, de trener mye og de vil mer enn andre!

Fra venstre Marius Harv, Joachim Eriksen, Henrik Dahlum, spillerutvikler Morten Halvorsen, Alexander Jones, Isak Reinhardsen, Sondre Tronstad

Marius Harv f 10.01. 96

Hurtig og teknisk god kantspiller. Flink til å utfordre og til å slå presise, harde innlegg!

Spiller på G-16 laget.

Nominert til NFF s talentsamling for de 25 beste 15- åringene i landet i Kristiansund i juni.

Joachim Eriksen f 27.03. 96

Meget hurtig og teknisk god spiss. Kommer til mange sjanser og scorer fine mål!

Tatt opp i utviklingsgruppa i år og spiller på G-16 laget. Fast på Team Agder og kretslaget.

Henrik Dahlum f 9.03. 94

Teknisk god, offensiv midtbanespiller/hengende spiss med en fantastisk skuddfot.

Nominert til NFF s talentsamling G-16 landslaget i Porsgrunn i juni. Har debutert for Start2 og spilt flere 2.divisjonskamper.

Fast i Start 2 stallen.

Alexander Jones f 27.03.95

Offensiv og teknisk god høyre back. Tøff i duellspill og god 1 mot 1. Flink til å ta offensive løp og til å slå gode og presise innlegg.

Spiller på G-16 laget og hospiterer 2 ganger i uka med Start 2. Debuterte på Start2 mot AAB jr lag på treningsleir i Danmark i vår. Spiller kamper for jrNM laget og for Start 3 i 4.divisjon. Nominert til G-15 landslagstroppen i Porsgrunn i juni.

Isak Reinhardsen f 19.08.94

En ballvinner og teknisk god midtbanespiller/indreløper. Arbeidsmaur med stor løpskapasitet og gode avslutningsferdigheter.

Spiller på G-16 laget og hospiterer 2 ganger i uka med Start 2 Har debutert for Start 3 og spilt flere 4. divisjonskamper, kretslagsspiller og på Team Agder.

Sondre Tronstad f 26.08.95

Teknisk god midtbanespiller med stor løpskapasitet og "blikk for spillet". Presis og flink i pasningsspill og til å snappe ballen fra motstander.

Spiller på G-16 laget og hospiterer 2 ganger i uka med Start 2. Har debutert for Start 3 i 4.divisjon. Nominert til G-15 landslagstroppen i Porsgrunn i juni.

-    Med tålmodighet og hardt arbeid i noen år framover kan de bli gode...

Annonse fra Obos-ligaen: