runde10-maal

Start - Tromsø 1-1 (1-0)

Poengdeling - men fortsatt tabelltopp !

Annonse:

Ingen i Starts tropp var spesielt fornøyde med spill og sjanser i dag. Start slapp seg ned noen få prosent, og det var nok til at TIL scoret på én av sine få sjanser.  Dermed må vi ta til takke med poengdeling i kveld.
Kampen ble aldri direkte velspilt. Ingen av lagene presterte opp mot sitt beste. I store deler av første omgang var det TIL som styrte matchen spillemessig. Dog uten å komme til de store sjansene. De kom frem midt på Starts halvdel, og der stoppet det opp.

Bakover stod Start solid, men slet med å komme til fremover. Først mot slutten av omgangen kommer Start sigende. De overkjørte etter hvert TIL, og fikk belønning for jobbingen i omgangens siste minutt. Bala Garba er høyest på et overlegg og header ballen pent inn i nærmeste hjørne. Hans andre scoring for sesongen.

Vi trodde at Start hadde festet grepet om kampen, men de ga initiativet fra seg etter som andre omgang skred frem. TIL produserte en del halvsjanser. Vi hadde hjertet i halsen da Rune Nilssen hadde ei hånd på en redning, og Årst pirket ballen ut av grepet hans og satte ballen i mål. Dommer Berntsen blåste frispark til Rune.

Etter 70' fikk TIL et angrep langs høyre flanke. Overlegget kom skrått fra høyre, og Lars Iver Strand var sist på ballen. 1-1.

Start prøvde å få fart på ballen, men ble sørlig lite oppfinnsomme. En lang rekke med langballer ble pumpet opp mot Bala Garba på topp. Og han tapte omtrent alle duellene på hodet. TIL vant nedfallet og kunne begynne på nytt.

Tom Nordlie prøvde med en del bytter. Jon Midttun Lie fikk seg en smell og ble byttet etter 45' med Stefan Bärlin. Fredrik Strømstad virket kjørt, og ble byttet med Tom Berhus. Like før slutt fikk også Ben Wright sin Tippeligadebut for året. Stefan Bärlin var frisk med en del temporaid. Etter 65' kunne han og Bala Garba punktert kampen. Stefan Bärlin skar gjennom hele TIL-forsvaret og serverte ballen på sølvfat til Bala på fem-meteren. Ufattelig klarte han å sette ballen via Borch til corner i stedet for scoring.

Vi hadde sjanser til å ta alle poengene på en dårlig dag, men klarte det ikke.

Ingen i Startleiren var fornøyde med resultatet. Det gikk en kule varmt etter kampen i garderoben. Og det er i for seg greit. La oss håpe på maks skjerping frem mot kampen mot Aalesund.

Selv etter en heller grå dag topper vi fortsatt tabellen. 

Erik Rutford Pedersen:
Vi må bare prise oss lykkelige over ett poeng.

Kampdata:
Start-TIL: 1 - 1 (1 - 0)
Dagens kampsponsor:
Sørlandssenteret


Stadion: Kristiansand
Dato: 12. juni 2005
Målscorere:  

1-0: Bala Garba (45')
1-1: Lars Iver Strand (81')

Gule Kort:
Steinar Pedersen (39')
Patrice Bernier (57')

Røde Kort: 
Ingen

Tilskuere: 8228

Lagoppstillinger:
Start:
Rune Nilssen, Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Bård Borgersen, Marius Johnsen, Joey Hardarsson (Ben Wright 88'), Kristofer Hæstad, Fredrik Strømstad (Tom Berhus 56'), Alex Valencia, Bala Garba  og Jon Midttun Lie (Stefan Bärlin 45')

Tromsø:

Knut Borch, Benjamin Kibebe, Arne Vidar Moen (Roar Christensen 76'), Daniel Rorres Morten Pedersen (Janne Hietanen 45'), Patrice Bernier, Bjørn Johansen, Ole Andreas Nilsen, Hans Åge Yndestad, Lars Iver Strand (Jonas Johansen 85'), og Ole Martin Årst

Dommer:
Espen Berntsen

runde10-alex1
Alex Valencia
Annonse fra Obos-ligaen: