runde15-scoring

Start - Molde FK 1-0 (0-0)

Nye tre poeng i safen !

Annonse:

Start kapret alle poengene i en meget spennende kamp. Start eide første omgang totalt, mens Molde kom meget sterkt mot slutten av kampen. Steinar Pedersen scoret det avgjørende målet.

Det var knyttet litt usikkerhet rundt Starts mannskap før kampen. Størst bekymring kanskje knyttet til Bård Borgersens plagsomme akilles. Lars Martin Engedal gjorde imidlertid en god erstatterjobb. På midtbanen sonet Joey Hardarsson, og Bjarte Lunde Aarsheim var erstatter. Gledelig er det for øvrig at Fredrik Strømstad er på bedringens veg etter å ha slitt med smerter i mage/lyske. Etter behandlinger hos en spesialist i Bodø, er han nesten kvitt plagene.

Start åpnet kampen meget friskt, og kjørte etter hvert totalt over Molde. Med meget stor stemning på tribunen, var det bare målene som manglet.

Men Start var upresise i avslutningene, og virket noe heite på grøten. Sjanser og cornere ble produsert i bøttevis. Uten å lykkes i å putte ballen bak Moldskred i Moldemålet.

Vi opplevde noe sjeldent i første omgang også: En illsint Marius Johnsen som kjefter opp i ansiktet på dommeren. Han fikk en soleklar albue i ansiktet, og måtte sy flere sting i leppa i pausen. 
- Jeg ble veldig sint, sa Marius etter kampen. (Se video under med Marius)

I andre omgang kom Molde mye mer med i kampen. De sloss i duellene, og kjempet seg høyere og høyere opp på Starts banehalvdel. Men så skjer det som ofte skjer: Når motstanderen presser, scorer det andre laget. Alex Valencia slo en skruball inn fra venstre side mot mål. Ballen dalte i en flott bue mot Moldes lengste hjørne. Der kom Steinar Pedersen og snøt Valencia for en scoring. Han ga ballen en stuss før den krysset linja. Vi tror kanskje ballen hadde gått direkte i mål uansett. Marius Johnsen markerte keeper Moldskred, som var hissig etter scoringen og ville ha frispark. Men Ditlefsen markerte scoring, og den står for evig tid.

Samme Ditlefsen måtte forøvrig tåle mye intens piping mot sine avgjørelser i løpet av kampen. 
Som da Kristofer Hæstad fikk gult kort. Molde hadde frispark fra 25 meter:
- Jeg så at Molde stusset ballen, og da stormer Hæstad frem. Hvis dommerne skal blåse på slikt, må de blåse på samtlige frispark i serien, sa en fornøyd Tom Nordlie etter kampen.

Som forøvrig sa at det er store sjanser for at han blir i Start videre, og det er vel en relativt klar uttalelse. Noe han for øvrig også sa før kampen i et intervju med Kjell Magne Bondevik. 


Fredrik Strømstad:
- Vi har alle poengene, og låser dem inn i safen. 


Kampdata:
Start-Molde: 1 - 0 (0 - 0)
Dagens kampsponsor:
Agder Taxi

Stadion: Kristiansand
Dato: 31. juli 2005

Målscorere:  
1-0: Steinar Pedersen 71'

Gule Kort:
Stian Ohr (34')
Rob Friend (58')
Kristofer Hæstad (73')

Røde Kort: 
Ingen

Tilskuere: 10248

Lagoppstillinger:
Start:
Rune Nilssen, Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Lars Martin Engedal, Marius Johnsen, Bjarte Lunde Aarsheim (Todi Jónsson 67'), Kristofer Hæstad, Fredrik Strømstad (Glenn Andersen 88'), Alex Valencia, Stefan Bärlin  (Ben Wright 75') og Jon Midttun Lie

Molde:
Lars Ivar Moldskred, Trond Strande, Marcus Andreasson, Matej Mavric, Toni Kallio, Daniel Berg Hestad, Magnus Kihlberg, John Andreas Husøy (Madiou Konate 60'), Stian Ohr, Rob Friend og Tommy Eide Møster

Dommer:
Jonny Ditlefsen

runde15-tillykke
Nordle - Bondevik

Kjell Magne Bondevik (før kampen):
- Og så håper jeg dere venter med høstsankingen til mandag

runde15-marius
Marius med leppe
runde15-doffen
runde15-todi
Todi kjemper
runde15-myggen
Erik Mykland på tribunen
Annonse fra Obos-ligaen: