runde01-baardscorer

Start - LSK 3-1 (1-1)

Til topps med et smell

Annonse:

For en åpning på sesongen! Da Starts unggutter fikk senket skuldrene etter en noe nervøs åpning, ble det envegskjøring mot LSK's mål. Start vant fortjent, og seieren kunne faktisk vært større. Smilene gikk trill rundt hos alle etter kampen.

Det var enorme forventninger til denne kampen. Og masser av nervøse sommerfugler i magen. Ikke bare hos spillerne, men også hos de snaue 10000 fremmøtte.
Tom Nordlie var også nervøs foran kampen. Ikke på egne vegne, men han var spent på hvordan spillerne ville takle spenningsnivået.
Det var nok tendenser til høye skuldre de første minuttene. Og da Frode Kippe scoret allerede etter fem minutter, ble det stille på stadion. Et klassisk LSK-mål. Dødball inn foran mål. Heading. Scoring.

Men det er her kampen begynner, og det er herfra guttene på banen viser hva det bor i dem. De ga ikke opp, men bet tennene sammen og kjempet seg inn i kampen igjen. Siste halvdel av omgangen var Starts.
De presset og presset, og utligningen lå i luften. Bare Tor Henning Øvrebø holdt LSK inne i kampen. Marius ble trykket ned, Steinar felt og Bala felt. Alt i LSK's felt. I omgangens siste minutt får de hull på byllen. Bård Borgersen viser seg som spiss og setter inn utligningen etter vakkert brasse-forarbeid av Marius Johnsen.
Andre omgang var Starts. LSK ble tafatte fremover, og Start kjempet dem ut av stilen. SÅ hardt presset ble de at Kasey Wehrmann ufrivillig banket ballen i eget mål.

Etter 77 minutter er Johannes Hardarsson meget våken, og fra langt hold lobber han elegant over hele LSK-forsvaret i mål. Vakkert og fortjent.

Det ble ikke flere mål, men seieren kunne faktisk vært mål større. En stor prestasjon. LSK er et erfarent, tøftspillende lag, men Start gjorde dem dårlige.

Nå gjelder det å nullstille seg og å gjenskape prestasjonen borte mot Molde neste helg. Vi gleder oss allerede.

- Jeg vet ikke om publikum vet hvor stor denne prestasjonen egentlig er, sier en glad Bård Borgersen etter kampen.
- LSK er en meget vrien motstander som er tøff å spille mot. Men vi reiste oss etter kalddusjen i åpningen og tok kommandoen.

Vi gleder oss over prestasjonen og gleder oss enormt til fortsettelsen. Noen hevdet etter kampen at dette nesten var skummelt bra. Men det er da ikke farlig å vinne fotballkamper heller!

Til hele Startfamilien:
Gratulerer med vellykket premiere!

Kampdata:
Start - LSK: 3 - 1 (1 - 1)
Dagens kampsponsor:
Gumpens Auto Vest
 
Stadion:Kristiansand
Dato: 10. april 2005

Målscorere:  
0-1: Frode >Kippe (5')
1-1: Bård Borgersen (45')
2-1: Kasey Wehrmann (55')
3-1: Joey Hardarsson (77')

Gule Kort:
Fredrik Strømstad (10')
Kasey Wehrmann (87')

Røde Kort:
ingen
Tilskuere: 9648

Lagoppstillinger:
Start:
Rune Nilssen, Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Bård Borgersen, Marius Johnsen, Fredrik Strømstad (Tom Berhus 84'), Johannes Hardarsson, Kristofer Hæstad, Alex Valencia, Bala Garba og Jon Midttun Lie

LSK:
Heinz Müller, Christoffer Andersson, P. Andresen, Frode Kippe, A. Rambekk, Robert Koren, Pål Strand, Espen Søgård (Winsnes 75'), Kasey Wehrman, Magnus Powell (Myklebust 59') og Arils Sundgot

Dommer:
Tom Henning Øvrebø

runde01-joeymaal
Joey har scoret
runde01-overfall
Glede etter scoring
runde01-stinnbrakke
Stinn brakke
Annonse fra Obos-ligaen: