Start - Brann 3-2 (1-0)

Sørlandets "Bombeiros" slo til !

Dette ble en thriller i slutten av andre omgang. Etter en sjansefattig og heller kjedelig første omgang, eksploderte det mot slutten av kampen. Start gjorde en fantastisk opphenting etter å ha ligget under 1-2.

Dermed ble vi som ekte Bombeiros: Brannslokkere!
Kampen begynte litt nervøst og nølende fra begge lag. Start kjempet og løp, men ble veldig upresise i pasningsspillet. Innleggene de kjempet seg frem til ble servert til Brann-forsvaret. Dermed fikk Brann kjøre mye av ballspillet på egen halvdel og på midten.

Brann spilte fornuftig og låste av mye av Starts flankespill. Gang på gang kjørte vi oss fast på kantene. Og når innleggene kom, var de ofte upresise.

Fremover var Sæternes, Knudsen og Miller offensive og bevegelige, men de klarte ikke å omsette spillet i direkte farlige sjanser.

Det ble en sjansefattig og ikke spesielt spennende første omgang. Duellspill. Oppstykket av mange avblåsninger. Men Start trakk det lengste strået mot slutten av omgangen:
Et langt overlegg havnet på hodet til Marius Johnsen som er høyt oppe og header inn Starts ledermål.

Kampen er knapt blåst i gang etter pause da Martin Andresen la inn til Paul Scharner som headet relativt uhindret i mål. Brann fikk nye krefter og presset Start bakover på banen.

Brann fikk uttelling igjen etter et pent angrep. Ballen ble lagt skrått tilbake til Martin Andresen som banket til fra 20 meter. Ballen føk inn som et prosjektil i Rune Nilssens høyre kryss. Da var det drøye 20 minutter igjen av kampen.

Men - dette Start-laget slutter ikke å imponere. De gir ikke opp, og de kjempet seg inn i kampen igjen. Stefan Bärlin ble byttet inn mot Alex Valencia, og dette endret sakte angrepsspillet til Start. Det ble mer fart i lengderetningen, og Brann åpnet seg bakover.

Start kjempet og løp seg til sjanser, og det lå utligning i lufta. Klokken tikket ubønnhørlig mot kampslutt, da det omsider løsner:
Fredrik Strømstad lemper inn en corner, og på bakerste kommer Steinar Pedersen som en stupbomber og header inn utligningen.

En vannvittig nerve i kampen i sluttminuttene. Sjanser haglet til begge lag. Men det er Stefan Bärlin som punkterte det hele. Han tar ned et frekt fremspill i fart og løper gjennom hele Brannforsvaret. Dribler, og hælsparker tilbake til Jon Midttun Lie som vender bort en Brann-forsvarer og punkterer kampen. Da var vi tre minutter på overtid.