Lillestrøm SK - Start 2-0 (1-0)

Keepernes aften!

På Åråsen viste det seg at Start blir like farlige nå når høstsesongen er i gang selv om det endte med tap.
Det ble keepernes aften på Åråsen. LSK ble reddet av sin tyske keeperimport, mens Start tapte på Rune Nilssen to eneste tabber hittil i sesongen.

Begge lag åpnet offensivt og ville spille fotball. LSK kom best i gang og fikk lov til å slå sine langpasninger mot spissene. Start klarte å demme opp og kom til noen angrep, men var ikke farlige nok i første omgang.

Doffen viste at han ikke har tapt seg i ferien. Men etter vår mening ble han straffet litt for hardt for sine tacklinger. Ett av friparkene han fikk mot seg, satte Pål Strand inn fra ca 20 meter. Rune lot skruballen gå over seg - og i mål. Dermed ledet LSK 1-0 etter 23'.

Så våknet Start og begynte å spille sitt eget spill. Men omgangen ebbet ut med ledelse til LSK.

I andre omgang ble det bare Start. Vi noterte farlige sjanser for Doffen som blant annet skjøt fra fem meter. Men Reitmaier reddet.
Fredrik Strømstad viste seg frem med tekniske lekkerbiskener og kom seg til avslutninger.
Ben Wright var fint frempå et par ganger.
Alex Valencia hadde også to flotte sjanser
Marius Johnsen hadde en heading på målet på slutten av omgangen. Men Reitmaier reddet alt som kom. Dessverre for Start.

Den tyske keeperimporten reddet hele kampen for laget sitt. Han holdt dem inne i kampen i når det stormet som værst.

På overtid kjempet LSKS's Myklebust med Atle Roar om en ball. Rune kom ut og klarerte, men ikke hardt nok. Når Rune i tillegg kolliderte med Atle Roar, ble det lett for Myklebust å sette ballen i mål til 2-0 seier for LSK.

Erik Solér:
Jevn match i første, men vi eier andre omgang. Vi hadde ikke marginene på vår side i dag. Men vi kommer tilbake neste kamp!

Bård Wiggen:
Vi tapte ufortjent. Vi gjorde en god andre omgang, men tapte kampen på personlige feil. Men vi sprekker ikke, som noen ivrer for å tro. Det viste kampen i dag hvor vi i realiteten kjørte over LSK i andre omgang.