Kenneth Høie ankommer gjennom røyk og lys

Kick-off 2005

Start-familien samlet seg til kick-off for sesongen 2005 på Ernst Hotell

Annonse:

Sponsorer, æresmedlemmer, spillere, trenere og administrasjon. En lystig og optimistisk markering av at endelig er sesongen straks klar for avspark. 

Det rådet en forsiktig, optimistisk stemning på denne samlingen. Spennende fremtidsplaner med det nye stadionanlegget, lovende treningskamper og en kollosal offensiv, humørfyllt og seriøs spillergruppe.

Det vanket god mat og drikke - og artige videosekvenser med spillerne i hovedrollene.

Fredrik Strømstad og Tom Berhus serverte blant annet et innslag der de på slentrende spansk-italiensk, Heide-Steeen-vis kjørte en parodi på mesterkokker på reise. Artig.

harald
Harald "Derrick" Andersen ønsket velkommen til kick-off

Vi tilhørere fikk også et innblikk i den nesten rørende affeksjonen Tom Nordlie viste overfor spillergruppa.

Det er så mye humør og stå-påvilje i denne gjengen at det lyser gjennom både hos Nordlie og spillerne. Han skrøt uhemmet av gruppen. 

- Denne gjengen har tatt i mot mye fra meg, men har tatt seg selv i nakken og tatt utfordringene mine på strak arm. Nå gir de etter hvert masse tilbake - særlig i form av konstruktive innspill.

Han leverte samtidig en del humørfylte skråspark til pressen. Om hvordan de skrøt gjenen opp i skyene den ene dagen - for så å male fanden på veggen den neste....

Etter kaffe avec var det tid for landskamp på storskjerm.

Ett er sikkert: Alle de fremmøtte vet at det blir mye jobb i månedene som kommer, men alle gleder seg noe vannvittig til avsparket 10. april!! Skål og lykke til! 

Annonse fra Obos-ligaen: