Brann - Start: 1 - 0 ( 0 - 0 )

Ingen god bursdagspresang !

Annonse:

Brann var best i absolutt alt i kveld, og Start tapte meget fortjent. At ikke Branns seier ble større, kan vi takke Rune Nilssen og midtstopperne våre for. En svak kamp av Start der få spillere får godkjent. Vi hadde sjansen til å hente inn VIF, men misbrukte den totalt.

Kampen åpnet feiende friskt fra Branns side, og Start var med på notene noen minutter. 
Alex Valencia var med på høyre flanke, og det var tendenser, men så tok Brann mer og mer over, og det ble i realiteten envegskjøring mot Rune Nilssen i Start-målet.

Start var bare på sporadiske gjenvisitter. 
Bakspilte Bård Borgersen og Atle Roar Håland stort i mange kristiske situasjoner. Mange hockey-blokkeringer på egen fem-meter. Aller bakerst stod
Rune Nilssen med et utall klasseredninger. 

Marius Johnsen hadde store problemer på sin kant, der Brann rullet opp det ene angrepet etter det andre.
Midtbanen til Start ble løpende etter og mellom, og kom ikke inn i matchen. Paul Scharner og Martin Andresen fikk styre ballfordelingen som de ville. Den eneste som får godkjent i dag på midten er Fredrik Strømstad. Han turde gjøre noe med ballen, og var den eneste på midten som holdt normalt pressnivå. Hæstad og Lunde Aarsheim var til tider lite synlige, og presisjonen svak.

Fremover måtte Bala gjøre det meste alene etter å ha jobbet med et utall av lange oppspill mot ham. Start så tydligvis ingen annen resept enn å slå langt slik det utviklet seg.

Tom Nordlie prøvde å justere i pausen, og det så bedre ut det første kvarteret, men så døde presset ut igjen. 

Mot slutten av kampen ble Brann tydelig slitne, og med innbytterne Todi Jónsson og Stefan Bärlin, ble det av og til muligheter som kunne gitt uttelling.  Det ble det ikke i dag, og det var rettferdig nok. Hadde Start fått med seg ett poeng i dag, hadde det vært regelrett ran!

Det var Starts bursdag i dag. 100 år. En glimrende anledning til å gi seg selv en ekstra presang. En glimrende anledning til å krype helt opp i VIF på tabellen før neste helgs storkamp. Dessverre ble det en heller lite lystelig forestilling i Bergen. 
Av og til i kveld kunne det se ut som om spillerne ble engstelige for å ikke lykkes.

Men, det går flere tog. Nå angriper vi VIF til helgen, og med seier der er vi á poeng igjen. Men da må vi angripe!

Være mentalt sterke og tro på det vi gjør.  

 
Kampdata:
Brann-Start: 1 - 0 (0 - 0)

Stadion: Brann Stadion
Dato: 19. september 2005

Målscorere:  
1-0: Robbie Winters  (54')

Gule Kort:
Bård Borgersen  (3')
Bala Garba (43')
Bjarte L. Aarsheim (69')

Røde Kort: 
Ingen

Tilskuere: 14422

Lagoppstillinger:
Start:
Rune Nilssen, Steinar Pedersen, Atle Roar Håland, Bård Borgersen, Marius Johnsen, Kristofer Hæstad (Stefan Bärlin 71'), Bjarte Lunde Aarsheim, Fredrik Strømstad, Alex Valencia, Bala Garba (Todi Jónsson 71') og Jon Midttun Lie

Brann:
Håkon Opdal, Kristian Sigurdsson, Paul Scharner, Ragnvald Soma, Erlend Hanstveit, Tom Sanne (Martin Knutsen 45'), Martin Andresen, Charlie Miller, Erik Huseklepp (Arve Valde 45'), Dylan Macallister (Helge Haugen 82') og Robbie Winters

Dommer: 
Brage Sandmoen

Annonse fra Obos-ligaen: