Aalesund FK - START 1 - 2 ( 0 - 0 )

Innbytternes dag !

Annonse:

Start tok vare på sjansen til å rykke fra i teten av tabellen. Med alle poengene i lomma er det nå fire poeng ned til nærmeste utfordrer! 
Men seieren satt langt inne...

Start viste styrke på bortbane. Igjen. Laget er preget litt av småskader og slitasje, men holdningen er det ikke mye å utsette på. 
Start er et lag som nekter å legge seg bakpå og ri inn for å skaffe ett poeng. Dette laget vil ha alle poengene. Og klarte det igjen i dag. En meget sterk prestasjon selv om spillet ikke var opp mot det vi vet guttene kan prestere på sitt beste.

Heldigvis for Start har Aafk ikke veldig mange andre offensive trekk enn å sikte på hodet til Aarøy. Og når til overmål presisjonen er svakt på innleggene deres, må vi være fornøyde med vårt defensive spill. Og så hadde vi i tillegg Bård Borgersen som tok seg meget godt av Aarøy.

Førsteomgangen ble målløs, og preget av harde dueller. Start spilte meget bra midtvegs i omgangen, men så dabbet det litt av igjen.
Det ble en del kjefting i pausen fra Nordlie, som mente laget lå på 70% av maks prestasjon.

Andre omgang var så vidt blåst i gang da Starts midtbane stod høyt rundt midtstreken og forærte Aafk ballen. Hurtige Lasse Olsen snappet og satte fart over hele banen før han rundet Rune Nilssen og sendte Aafk i føringen. 

Etter 62' gjør Nordlie den første rokkeringen i laget. Han satte inn Ben Wright for Stefan Bärlin, trakk Jon Midttun Lie ned på venstre back og kjørte Marius Johnsen frem. Marius hadde hatt problemer med Lasse Olsen, og dette løste det problemet. Jon gjorde en god defensiv jobb.

To minutter etter kom en aktiv Alex Valencia seg fri og la inn. Kristofer Hæstad løp seg fri på bakerste stolpe og headet inn foran mål. Der var Ben Wright og bredsidet inn utligningen. 

Da ti minutter gjenstod satte Tom inn Kai Risholt som midtspiss, flyttet Ben ut på venstre flanke og trakk Marius inn som indreløper. 

Begge lag presset på for å få alle poengene, men det så ut til å ende med poengdeling igjen. Helt til Start fikk et frispark to minutter på overtid. Marius prøver et innøvd trekk, men mislykkes med det, og vipper i stedet en ball inn i bakrommet. Der steg luftens baron Kai Risholt til værs og header over Deinoff og i mål!

Dermed stappet Start alle poengene dypt ned i lomma og rykket fra i teten av tabellen. Sterkt gjort gutter!

Tom Nordlie:
- Vi er litt dyktige og litt heldige med byttene og rokkeringene våre. Vi kjørte ei stund med to venstrevinger en periode da beskjedene ikke nådde frem, men det løste seg bra til slutt. Jon Midttun Lie byttet plass med Marius Johnsen og da fikk vi tak på Lasse Olsen. 
Det var veldig deilig å ta alle poengene etter å ha spilt to uavgjorte på rad. Det gir oss litt ekstra selvtillit igjen foran de gjenstående kampene før ferien.

Ben Wright 
It was nice to win that

Erik Solér 
Dette er moro og neste ikke til å tro. Særlig moro med Ben og Kai!

Bård Wiggen 
Kort analyse: Fortjent seier i en urolig fotballkamp.

Kristofer Hæstad
Deilig med 3 poeng og bra at gutta står på til siste sekund

Trond Are Gjone 
Utrolig sterkt av gutta og gøy at to innbyttere scorer. Og sterkt at vi avgjør mot slutten igjen.


Kampdata:
Aalesund - Start: 1 - 2 (0 - 0)

Stadion: Color Line Stadion
Dato: 19. juni 2005

Målscorere:  
1-0: Lasse Olsen (47')
1-1: Ben Wright (64')
1-2: Kai Risholt (92')

Gule Kort:
Kristofer Hæstad (16')
Frode Fagermo (18')
Bård Borgersen (41')
Marius Aam (44')
Fredrik Strømstad (69')

Røde Kort: 
ingen

Tilskuere: 10400

Lagoppstillinger:
Start:
Rune Nilssen, Steinar Pedersen, Lars Martin Engedal, Bård Borgersen, Marius Johnsen, Fredrik Strømstad (Tom Berhus 84'),  Johannes Hardarsson (Kai Risholt 80'), Kristofer Hæstad, Alex Valencia, Stefan Bärlin (Ben Wright 62') og Jon Midttun Lie


Aalesund:
K. Deinoff, H. Ekeberg, H. Gudmundsson, P. Werni, M. Aam (Melland 45'), E. Holm (M'Baye 84'), F. Fagermo, K. Fjørtoft, M. Moldskred, L. Olsen (Dos Santos 73') og T. Aarøy

Dommer:
Jonny Ditlefsen
 
 

Annonse fra Obos-ligaen: