Ole Gerhard Sørensen

Startspillere 2003: Ole Gerhard Sørensen

Annonse:
Ole Gerhard Sørensen 2003
Ole Gerhard Sørensen 2003

Ambisjoner for sesongen: 
Mine ambisjoner i år er først og fremst å utvikle meg som spiller. Videre håper jeg å få spille flest mulig kamper og etablere meg på laget. Og selv om jeg spiller mest som midtstopper, så ønsker jeg å bidra til å underholde alle som møter opp på Stadion.

Bedre enn i fjor...
Nei, jeg vet at vi har potensialet til å slå alle lagene i 1. divisjon og målet blir å etablere oss på et høyt nivå. Med så mange unge spillere er det naturlig at det vil svinge litt i prestasjonene, men vi må bare prøve å utvikle oss hele tiden. Dette er første året siden 1999 hvor jeg har holdt meg mer eller mindre skadefri og det merkes på formen. Ellers har jeg spilt på mange ulike plasser i år, men det gjør ingenting og jeg håper å kunne bidra både offensivt og defensivt i år.

PS 
Mitt største problem blir vel å holde håret borte fra øynene. Det er nemlig slik at jeg har et veddemål gående med mine lagkamerater William Aligo og Harald Haugland. Hvor den som klipper seg først taper.

Nå har vi styrt unna saksa siden januar og det kan nok gå en stund til. Men hvis jeg kan bidra til å la publikum få se Willy og Harald med en 20 cm afro, så er det verdt det

Hilsen Ole Gerhard

Annonse fra Obos-ligaen: