Moss-Start 2-1

Tilbake til gamle synder....

"Kick and run" og lite godt spill på Melløs. Ikke mye positivt å berette om.

Moss fikk sine tre poeng på Melløs i en kamp som verken var morsom eller velspilt. Til det ble det for mye tilfeldigheter og dårlige avslutninger. Og Start fikk ikke sin tredje strake seier nå heller.

Før kampen hadde Start feid unna serielederne og skaffet seg verdifulle poeng. Dermed kunne de senke skuldrene og spille sitt eget spill på Melløs. Moss FK derimot var ennå preget av nedrykkspøkelset og "måtte" ha tre poeng hjemme. Det var teorien.Både Start og Moss gikk ut for å angripe. Og Start var dyktigst, men ikke dyktige nok. Vi noterte oss at Start klarte å spille sine to spisser frem og fikk tatt i bruk bakrommet mellom Moss' keeper og backfirer. Men enten klarte angriperne å være for ivrige og dermed gå i offsideposisjon, eller så klarte de ikke å omsette fremspillene i skudd som kom seg forbi Moss' keeper.

Moss på sin side fikk det ikke til forover. De kom sjelden til skudd, og de skuddene som kom, gikk enten godt over eller i Rune Nilssens sikre klyper. Eller ble stoppet av Runes kjappe benparader.

Derav en målløs i første omgang.

I andre omgang hadde nok begge trenerne sagt noen Pauli ord. Uten at det innvirket synlig på spillet. Start viste litt bedre presisjon i fremspillene, men falt snart tilbake til gamle synder.

Etter 50 minutter fikk Moss et billig frispark på ca 20 meters hold. Jon Eirik Ødegaard var eksekutør og satte ballen over Starts mur i Rune Nilssens "blinde" hjørne. Ufortjent ledelse 1-0.

Men Start gav ikke opp. Knappe ti minutter etter stod Leo på 16-meters hold og satte venstresleggem til en corner fra Fredrik Strømstad. Keeper rørte seg ikke, og ballen gikk dermed pent i mål. Utligning og vi øynet poengdelig og "fortjent resultat etter spill og sjanser".

Start forsøkte å avslutte omgangen med å spille ballen langs bakken. Men ett minutt før full tid var det Moss som kjempet seg til en avslutning som Rune måtte redde med benet. Corneren som fulgte ble i første omgang klarert, men med "hele" Mosselaget inne i Starts boks fikk en umarkert Lars Bo Larsen til slutt satt inn Moss' andre mål for dagen.
Ballen gikk faktisk mellom bena på en irritert Rune Nilssen.

Dermed gikk tre sårt trengte poeng til Moss, og en laaaaang tur hjem var det som ble igjen til Startspillerne.