Sesongen 2000

Og rett ned igjen

Annonse:

På grunn av sen avgjørelse av opprykket var det liten tid til å konsolidere og forsterke stallen. De nye spillerne Andreas Ottosson, Stian Ohr og Ousman Nyan skulle likevel komme til å sette sitt preg på sesongen. Og treningskampene ga stor grunn til optimisme.
Men to poeng etter halvspilt serie var ikke det vi hadde tenkt oss. Godt spill, men litt for lette mål mot, preget laget i starten. Så kom Ousman innpå etter sin skade og hele laget snudde og begynte å vinne. 
Utbruddet av det mystiske TWAR-viruset lammet 3/4 av spillerstallen og forstyrret gjennomføringen av kampene. I cupen slett vi også med utenomsportslige hendelser. Først var det kampen mot Tromsø som måtte avlyses pga diaré. Kvartfinalen mot Molde ble en teoretisk prøvestein, hvor Molde ble fradømt seieren pga feil innbytte. Stort oppstyr fulgte, alle ville mene noe om fair play og glemte at regelverket var vedtatt. Semifinalen vant Viking. 

På høsten gikk det litt bedre for Start, blant annet med en seier over Rosenborg på Lerkendal. I den siste kampen mot Vålerenga kunne Start sikre kvalikplassen ved egen hjelp, men snublet og måtte ned igjen i 1.divisjon for å samle nye krefter. Oppbyggingen av laget før sesongen kan du lese om her.

Kampforløpene i Tippeligaen finner du ved å velge hver runde i Terminliste 2000.

Trener: Jan Halvor Halvorsen
Spillerutvikler: Bård Wiggen
Keepertrener: Erik Ruthford Pedersen
Oppmann: Kai Eriksen
 

Bak fra venstre: Andreas Ottoson, Helge Bjønsaas, Trond Nordseth, Bjørn Stephansen, Terje Leonardsen

Stående: Jan Halvor Halvorsen, Knut Kløvik, Sven Kloster, Evans Valdo Nyabaro, Rune Nilssen, Espen Johnsen, Tom Reidar Haraldsen, Preben Gundersen, Asbjørn Tenden, Kai Eriksen

Sittende: Tom Berhus, Raymond Hofstædter, Stian Ohr, Ousman Nyan, Lee Robertson, Kristian Sørli, Terje Ellingsen,

Ikke tilstede: Dag Tore Fredriksen, Harald Lødemel, Andreas Evjen, Fredrik Strømstad , Roger Risholt, Marek Lemsalu, Lars Martin Engedal, Kristofer Hæstad, Kjetil Bøe

Terminliste 2000 med resultater

Forrige sesong - - - Neste sesong

Annonse fra Obos-ligaen: