Cup 4 runde sarp-Start

NM: Sarp08-Start: 3-2 (1-0)

Start blåste sjansene til avansement mot en overkommelig motstander

Start hadde alle tiders sjanse til å gå videre i cup'en, men det lyktes ikke denne gangen heller.

Snaue tre minutter gikk det før vi fikk en i fleisen. Aaron Samuel skled inn i boksen til Start og gikk over ende. Dommer Berntsen pekte på straffemerket. Samuel tok straffen selv, og sendte SArpsborg i føringen.

I stedet for et stormløp mot Sarpsborgmålet, ble begge lag henfalne til upresist feriespill av uniteressert klasse resten av første omgang. Start prøvde å komme seg fremover, men det stokket seg helt når man kom til siste tredel av banen. Det samme for Sarpsborg, som stod med ett mål i protokollen til pause.

I andre omgang så det ut til at Start hadde lagt igjen feriespillet i garderoben. De satte fart på fremover og tok etter hvert helt kommandoen i kampen.

Ti minutter ut i omgangen fikk guttene lønn for presset. Et langt overlegg fra høyre ble møtt på hodet av Hoff, og dermed 1-1. Oppmerksomheten glapp rett etter avspark, og Sarpsborg gikk opp og scoret to minutter etter Starts utligning. Også denne gang var det Aaron Samuel som var målscorer.

Sarpsborg kom mer med etter dette, men det var jevnt. Start fikk til flere gode kombinasjoner, men det stokket seg i siste fase foran mål.

I stedet var det Sarpsborg som økte ledelsen sin til 3-1 etter 81'. Samuel var arkitekten her også. Han fintet vekk Andersen og la på tvers til Djedjé som bredsidet ballen i nettet bak Opdal.

Piffen gikk litt ut av Start mot slutten, men fire minutter før full tid tuppet Matti inn en redusering. Den kom helt ut av det blå, og Start manglet kun en til for å leve i håpet. Den kom aldri, og Sarpsborg var faktisk nærmere 4-2 enn Start var 3-3 i sluttminuttene.

At dette var utgjort, sier vi fordi at Sarpsborg i dag egentlig var en helt overkommelig motstander. Men - løpet er kjørt, og nå får vi samle oss om serien, som det heter.