Donn-Start, etter scoring Vikstøl

NM: Donn - Start: 0-8 (0-1)

Start enkelt videre i cupen.

Start åpnet kampen frisk og kom til flere cornere og sjanser det første kvarteret. Nærmest var Mathias Rasmussen som headet i tverrliggeren i det 15. minuttet. Etter dette fortsatte Start å føre kampen, men det var mye nesten og laget klarte ikke få hull på byllen før i det 40. minutt. Da fikk Start frispark på hjørnet av 16- meteren. Rasmussen slo inn i boksen og etter litt klabb og babb i feltet fikk Rolf Daniel Vikstøl satt inn 1-0. Like etter ledermålet kommer Donn til sin største sjanse sålangt i kampen, men Sean McDermott i Start-målet redder mesterlig. Dermed kunne Start gå til pause med en fortjent 1-0-ledelse.

Etter pause løsnet det derimot for alvor for de gule og svarte. Før to minutter var spilt av den andre omgangen, stanget Kristoffer Vassbakk Ajer inn 2-0. Fem minutter senere økte Rolf Daniel Vikstøl til 3-0 etter at Donns keeper ga retur på et forsøk fra Rasmussen før Lasse Sigurdsen økte til 4-0 ti minutter ut i den andre omgangen. Etter dette gjør Start sine to siste bytter, og kampen roer seg noe ned for en periode, men med Start som det førende laget. i det 79. minutt får Donns Mads Myhrstad sitt andre gule kort for kvelden, og hjemmelaget avslutter kampen med en mann mindre. Minutter senere blir Mathias Rasmussen felt innenfor 16-meteren og Start får straffe. Ajer står først klar til å ta den før Rasmussen får beskjed om å ta den. 18-åringen fra Lyngdal er sikker fra krittmerket, og det står 0-5 på Kongsgårdbanen. I det 86. minutt øker Erlend Segberg til 6-0 før Lars-Jørgen Salvesen og Lasse Sigurdsen scorer hvert sitt mål på overtid, og Start vinner til slutt komfortabelt 8-0 etter at Donn bet godt fra seg defensivt før pause.