Steinar Pedersen, Start-Godset

Vil ha Start-seier

Kampen mot Ull/Kisa på Sparebanken Sør Arena søndag kl. 18 gir forhåpentligvis Start tre nye poeng, selv om motstanderen ligger foran på tabellen.

Annonse:

- Det er et lag vi skal slå!

Det sier Start-trener Steinar Pedersen, som tilføyer at det fordrer et Start-mannskap med full skjerping og som viser den kvaliteten som bor i laget og som stadig er blitt bedre.

- Sesongen er ung, i noen kamper har vi fått mer utbytte og i noen kamper mindre enn vi har fortjent. Seieren over Kongsvinger var et eksempel på det første og tapet i Bodø et eksempel på det siste. Men pilen peker opp for laget. Vi har treninger som jeg er godt fornøyd med, sier Pedersen

God sesongstart

Ullensaker/Kisa har fått med seg bra med poeng så langt og ligger foran Start på tabellen med sine 13 poeng.

- Det er et lag som har noen bra spillere i enkelte posisjoner, som har fått en fin start på sesongen og opparbeidet seg selvtillit, sier Steinar.

Start har fått nye spillere som skjerper konkurransen og som gjør uttak av laget noe mer krevende for treneren.

- Med flere sterkere spillere blir treningshverdagen også kvalitetsmessig bedre, og nå skal vi ha noen skikkelig gode treninger til før laget blir tatt ut til kampen mot Ull/Kisa. Våre to nye spillere Dany N`Guessan  og Nigel Reo-Coker er i en "presesason" på grunn at det er lenge siden de har spilt kamper, og de skal trenes og matches for å komme i full kampform.

Reo-Coker

- Mange er sikkert spent på om vi får se Nigel Reo-Coker i aksjon søndag?

- I løpet av kampen gjør vi sikkert det. Han spilte en god 1. omgang da Start 2 rundspilte Fløy og ledet 3-0 til pause (endte til slutt 5-3).

.- Hvilken spillertype er han?

- En sentral midtbanespiller og tilrettelegger. En spiller som er en ledertype og styrer et lag ute på banen. Han er en fin tilvekst for oss, sier Start-treneren.

Annonse fra Obos-ligaen: