- Vil ha med oss noe fra Oslo

Simon Larsen møter sin gamle klubb når Vålerenga tar imot Start i hovedstaden søndag kveld.

Annonse:

- Vil ha med oss noe hjem, vi er i et bra momentum med tre seire på rad og det må vi bruke i denne kampen, sier Simon og legger ikke skjul på at poeng fra hovedstaden både er fristende og viktig å få med seg til Sørlandet.

Kanskje ikke minst for forsvarsspilleren selv...

For blar vi tilbake i kalenderen til søndag 14. april og hjemmekampen mot Vålerenga, er ikke det en match han husker med spesiell glede. Allerede etter fem minutter trakk dommeren opp det røde kortet fordi Simon, som bakerste mann, felte en VIF-spiller på vei igjennom. Minuttet etter stod det 0-1 og til sist viste måltavlen 1-6 og årets verste nederlag.

- Jeg kom plutselig i en litt uheldig situasjon og er ikke sikker på hvem jeg felte, lurer på om det var Bård Finne, forteller Simon som vel knapt trodde sine egne øyne da dommeren ikke reagerte på at Daniel Fredheim Holm stjal 10 meter og banket ballen i mål fra 16 meter..

- Søndag stiller vi til kamp med et godt forberedt lag?

- Det gjør vi og vi kommer med en porsjon selvtillit som vi har spilt på oss i det siste, og jeg regner med at det blir et annet resultat i denne kampen enn det ble i vår. Men Vålerenga er et uberegnelig lag å spille mot. På sitt beste veldig gode, og på en dårlig dag veldig dårlige. Så dette blir spennende.

- Betyr det noe for deg at det er gamleklubben du møter?

- Ikke noe spesielt. Jeg hadde en fin tid i Vålerenga og har mange gode minner og venner fra Oslo-oppholdet. Nå er det i Start jeg er, og det er det som teller mest for meg, sier Simon Larsen.

Annonse fra Obos-ligaen: