Vil gi supporterne noe å feire

Mark Dempsey håper å gi supporterne på Østlandet noe å juble for i kveld. Foto: NTB scanpix

Annonse:

- Supporterne var fantastiske da vi spilte mot Lillestrøm her, og det betyr mye for oss. Vi trenger dem! Vi setter virkelig pris på de som kommer, og forhåpentligvis kan vi gi dem noe å feire på slutten av kvelden, sier Mark Dempsey noen timer før Start og Stabæk møtes på Nadderud.

Se hele intervjuet her (saken fortsetter under videovinduet).


Start-spillerne har oppholdt seg i hovedstaden de siste dagene, og har ikke vært hjemme i Kristiansand siden kampen mot Rosenborg på søndag.

- Ettersom kampene var så tett så reiste vi til Oslo på mandag og vi har vært sammen her siden. Det har vært bra. Guttene fikk kikke litt i Oslo på mandag, mange hadde ikke vært her før, så det var fint. Så fikk vi trent bra i går, og det var bra energi på treningen. Vi er klare for:

- Vi trenger en god prestasjon, men enda viktigere er det å få poeng. Vi trenger en seier!

Hvordan er følelsen nå noen timer før kampstart?

- Nervøs. Jeg liker ikke å være i denne situasjonen, men jeg er optimistisk. Jeg synes det var en del positivt å ta med seg fra Rosenborg-kampen, så vi må bygge videre på det. Vi var ganske gode defensivt, men vi var for dårlige med ballen. Vi må fortsette med den samme innstillingen, men vi må være bedre med ballen når vi vinner den.

Kampen mot Stabæk starter kl. 18.30. Billetter til bortefeltet får du kjøpt her.

Kampen kan også ses på Eurosport Norge. Vi oppdaterer live på Twitter og kommer med reaksjoner på ikstart.no etter kampen.

Annonse fra Obos-ligaen: