Videre i cupen etter solid prestasjon

I regnværet på Sukkevann leverte gutta en solid prestasjon som sikret avansement til cupens andre runde. Vi slo Randesund IL hele 6-0.

Annonse:

- Jeg er fornøyd med en profesjonell prestasjon, vi kom hit og gjorde jobben vi skulle gjøre på en god måte, sa Sindre Tjelmeland til spillerene i garderoben etter kampen.

Vår hovedtrener hadde god grunn til å være fornøyd. Alagie Sanyang med hattrick, Jon Helge Tveita, Mathias Grundetjern og Cameron Cresswell sørget for en solid 6-0-seier borte mot Randesund.

Etter kampen fikk også Jesper Gravdahl og Deni Dashaev en fortjent applaus. Begge to debuterte i dag for vårt A-lag. Jesper Gravdahl ble den yngste Start-debutanten i moderne tid, da han i pausen kom inn til sin debut, kun 15 år gammel.

- Det er ekstremt deilig. Veldig kult å debutere så tidlig. Jeg syntes det gikk helt greit. jeg hadde noen feilpasninger, men ellers gikk det veldig bra, sa 15-åringen etter kampen.

- Nå skal jeg fortsette å trene med A-laget hvis det passer med skolen, også skal jeg bli enda bedre o utvikle meg videre med G19 og Start 2, avslutter Gravdahl.

Dagens andre debutant Deni Dashaev fikk spille den siste halvtimen, da han kom innpå for Henrik Robstad. 17-åringen var godt fornøyd, men også overrasket over å få debuten sin.

- Når jeg hørte at jeg skulle være med i troppen trodde jeg først ikke på det, men så så jeg at jeg skulle være med. Da ble jeg først litt nervøs og stresset, forteller Dashaev etter kampen og fortsetter:

- Det føles veldig godt og var veldig gøy å få debutere. Jeg hadde litt innbytterpuls, men det var veldig gøy. Nå håper jeg at jeg får trene mer med de fremover og kanskje få sjansen til å vise meg mer med A-laget.

Vår neste kamp er mandag 23. mai klokken 18:00, borte mot Raufoss i OBOS-ligaen. Neste hjemmekamp er torsdag 26. mai, altså Kristi himmelfartsdag, mot Raufoss. Billetter til den kampen kan kjøpes her.

Annonse fra Obos-ligaen: