- Vi ville hylle supporterne

Like før kampstart løp flere Start-spillere bort til supporterne som hadde tatt turen fra Kristiansand. Foto: NTB scanpix

Annonse:

Kaptein Erlend Segberg og flere av lagkameratene var borte hos supporterne like før avspark. Der overleverte de flere drakter, med personlige hilsener fra spillerne.

- Det var et initiativ fra spillergruppa for å vise at vi setter utrolig pris på de som bruker tid og penger på å reise Norge rundt for å støtte oss. Det var en hyllest til dem, sier Erlend Segberg etter kampen.

På drakten hadde hver spiller skrevet korte beskjeder.

- Det var noen punkter som skal kjennetegne hver enkelt spiller ut sesongen. Så det var også en litt spesiell hilsen. Men først og fremst ønsket vi å vise at vi er evig takknemlig for støtten deres, sier Segberg.

- Det var blant annet en som hadde kjørt 12 timer i motorsykkel idag for å få med seg kampen.

Skuffelse i garderoben

Supporterne fikk ser et heltent Start-lag, som tok tak i kampen og lenge så ut til å dra i land tre kjærkomne poeng. Men, akkurat som mot Strømsgodset i Drammen, så kom det utlikning like før slutt.

- Vi er utrolig skuffet nå, for vi vet vi må ta trepoengere på bortebane snart. Derfor er det veldig skuffende at vi igjen er så nære, men ikke klarer å dra seieren i land, sier kaptein Segberg.

- Første omgang var veldig bra, vi har full kontroll og får et mål. I andre omgang får vi mer trykk på oss, men vi holder greit unna lenge. Vi får også flere overgangsmuligheter som vi ikke klare å ta vare på. Men vi lager altfor mange frispark og cornere. Alt i alt så er vi ikke gode nok til å dra i land seieren.

Annonse fra Obos-ligaen: