- Vi må opp på vårt beste

Henrik Robstad og Joey Hardarson ser frem til den siste og avgjørende kampen mot Lillestrøm.

Annonse:

- Det er årets siste kamp, borte mot Lillestrøm, og det gleder vi oss veldig til, sier Henrik Robstad etter at laget gjennomførte årets siste felles fotballøkt på Sparebanken Sør Arena i dag.

I morgen venter en krig på en gressbane i adventsforfatning.

- Det blir nok en tilsvarende krig som her hjemme, og vi må opp på vårt aller aller beste. Da har vi gode muligheter. Men det er på det nivået vi må være på for å hamle opp med slike lag, sier Robstad.

Trener Joey Hardarson mener laget reiser inn med god selvtillit etter 2-1-seieren på lørdag.

- Vi har all grunn til å reise inn med god selvtillit, vi har ingenting å frykte. Så blir det spennende å se banen og forholdene, men værmeldingen er ikke så værst, sier Hardarson.

De siste dagene har gått med til å restituere kroppen og analysere lørdagens kamp. 

- Det er mest små justeringer vi har gjort etter den første kampen. Vi har  ikke hatt noen intensive treninger. Det handler mest om å få folk så friske som mulig i kropp, sjel og sinn. Vi trenger masse energi i laget, sier Hardarson.

Han gleder seg over at klubben har fylt opp to busser med supportere, og han forventer god stemning på Åråsen.

- Vi har hatt fantastisk støtte på bortebane hele sesongen, og jeg håper det blir bra trykk i morgen også. Det blir helt sikkert mye trykk fra hjemmesupporterne, men jeg tror våre supportere i alle fall kommer til å matche dem!

Se hele intervjuene med Joey og Henrik  her.


Annonse fra Obos-ligaen: