Hymnesangere runde27

- Utfordrende og veldig morsomt

Plate- og konsertaktuelle Christianssand Ensemble ga alt på Sør Arena. Her er et gjensyn!

Annonse:

Plateaktuelle Christianssand Ensemble (CSSE) fikk svært god mottakelse på Sør Arena i helgen. Det samme har de gjort med sin siste utgivelse "Etterskjelv". Fædrelandsvennens anmelder klinket like godt til med en sekser på terningen. Og gjengen leverte også på Sør Arena foran over 7000 mennesker i forbindelse med kampen mot Rosenborg.

- Dette var utrolig utfordrende og veldig morsomt. Det ga oss et skikkelig kick, sier Eirik Are Oanæs Andersen. Han trakterer kontrabass i ensembelet.

Før kamp bidro han og de andre i sekstetten med sin herlige tolkning av hymnen "Heltane fra Sørlandet". I pausen fikk publikum servert to låter fra den nye plata - og i tillegg dro gjengen i gang en god gammel Start-sang. Det tok ikke lang tid før ensembelet hadde langt flere vokalister enn de seks faste medlemmene. På tribunen spredte allsangen seg og publikum satte åpenbart pris på bidraget.

Dermed føyer Christiansand Ensemble seg inn i rekken av storheter som har spilt live med band på Sør Arena. Fra før har Elton John, Dolly Parton og Aha gjort det samme....

Og for dem som ønsker mer trøkk, så kan vi anbefale konsertene i Kilden 24. oktober og Arendal kulturhus 25. oktober.

 

Annonse fra Obos-ligaen: