Treningskamper utsatt

NFF har besluttet at det ikke skal spilles treningskamper i toppfotballen før tidligst 16. februar. Det betyr at kampen mellom Start og Jerv må avlyses.

Annonse:

Det ble klart i møte med klubbene i formiddag. Forbudet gjelder denne gangen til og med 16. februar før det gjøres nye vurderinger. Seriespillet i andre nasjonale lagidretter er stoppet frem til 16. februar og nå velger fotballen å vente med treningskamper frem til samme dato.

For Starts del betyr det dessverre at onsdagens oppsatte kamp mot Jerv må avlyses.

Vi håper de resterende treningskampene kan avvikles som planlagt. 

Her er resten av det planlagte vinterprogrammet:

Fredag 19. februar kl. 17.30: Start - Arendal

Fredag 26 februar kl. 16.00: Start - Haugesund

Lørdag 6. mars kl. 15.00: Mjøndalen - Start 

Fredag 12. mars kl. 16.00: Start - Bryne

Lørdag 20. mars kl. 16.00: Start - Viking

Lørdag 27. mars kl. 16.00: Start - Sandefjord

 

Trenger din støtte

Selv om 2021 har startet med fortsatt sterke restriksjoner og nå avlysinger av to treningskamper, så håper vi på en bedring i situasjonen utover våren. Vaksinen er sakte, men sikkert, på vei ut til folket og fagfolk har forhåpninger om mer normale tilstander når makrellen kommer til sommeren... 

Start-gutta ligger nå i hardtrening for å forberede seg best mulig til seriestart, og vi håper virkelig at vi snart kan ønske publikum velkommen på kamp igjen!

Vi håper også at du som er glad i klubben sikrer deg sesongkort og blir med på laget i 2021. Sesongkort-salget er en viktig inntekstkilde for alle fotballklubber, også Start. Det gir også stor motivasjon og inspirasjon i klubben å se at folk ønsker å støtte opp laget. 

I år gjør vi det slik at alle som kjøper sesongkort kan be om refusjon for kampene de eventuel ikke får tilgang til pga korona-restriksjoner. Du betaler altså kun for kampene du faktisk får.

Kjøp sesongkort her

 

Annonse fra Obos-ligaen: