Tre kamper igjen for Floki

Start er enige med den islandske klubben KR Reykjavik om en overgang for angrepsspilleren Kristján Flóki Finnbogason.

Annonse:

Finnbogason skal spille de neste tre kampene for Start, før han slutter seg til KR. 

Floki kom til Start fra klubben Fimleikafélag Hafnarfjarðar (FH) for to år siden.

- Jeg har hatt to fine år her, selv om det har vært både oppturer og nedturer. Men jeg har lært mye som vil hjelpe meg i årene fremover. Det er en fantastisk spillergruppe og støtteapparat som jeg er veldig glad for å ha jobbet med og blitt kjent med. Jeg kommer til å følge Start videre på klubbens vei til å bli en av de beste i Norge, sier Floki. 

Nå ønsker han å avslutte tiden i Start på best mulig måte.

- Jeg kommer til å gi alt jeg har de neste tre kampene og forhåpentligvis kan jeg avslutte tiden min her med noen mål og så mange poeng som mulig på de tre kampene, sier han.

Uten mål så langt i år

Floki scoret fire mål på ti kamper i siste halvdel av 2017-sesongen, og bidro til å sikre opprykket til Eliteserien.

I 2018 startet han sesongen bra, med to mål på to kamper, men deretter gikk det tråere. Sommeren 2018 gikk han på lån til den svenske klubben Brommapojkarna.

Denne sesongen har det kun blitt to kamper fra start for islendingen, uten at han har funnet veien til nettmaskene.

- Floki har ikke fått spille like mye som han ønsket, og det er derfor best for hans videre karriere at han drar videre. Vi har god dekning på spissplass med Mathias Bringaker, og Martin Ramsland er klar 1. august. I tillegg har vi Adeleke Akinyemi som kommer tilbake fra skade etterhvert, og lovende angrepsspillere i utviklingsavdelingen. Derfor synes vi det er riktig å la Floki dra nå, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

- Vi ønsker Floki lykke til videre og takker for innsatsen i Start.

Annonse fra Obos-ligaen: