- Tre gode poeng i potten

Steinar Pedersen har planen klar - og en lydhør gjeng som gleder seg til tirsdagens kamp mot Bodø/Glimt.

- Vi gjør det vi kan for å være på topp. Så har vi jobba med de tingene vi mener at er riktige inn mot kampen, og laget er i god form, forsikrer Steinar Pedersen.

- Vi leser tabellen

Etter en helg der Ranheim tapte og Sandnes Ulf spilte uavgjort har Start en fin mulighet til å dra ifra i striden om direkte opprykk. Steinar Pedersen har likevel ett hovedfokus; det er å gjøre jobben selv! 

- Ja, vi leser tabellen vi også, og vi er fullt klar over forutsetningene før matchen. Det ligger tre gode poeng i potten. Vi gleder oss til match og skal gjøre alt vi kan for å prestere på vårt beste. Vi skal sørge for at vi beholder poengene vi kjemper om.

Annonse:
- Må være skjerpet

Bodø/Glimt er formlaget i divisjonen og leder også med god margin - foreløpig...

- Vi forventer et Glimt-lag som spiller sånn som de pleier. De har noen enkeltspillere som er utrolig viktige å være oppmerksomme på. Og det er noen faser av spillet som de er gode på. Derfor gjelder det å være fullt skjerpet og demme opp for det og samtidig være gode i vårt eget offensive spill.

- Føler du også at vi har noe å revansjere?

- Kampen i Bodø var egentlig en godt gjennomført bortekamp. Resultatmessig kjempet vi oss tilbake fra å ha ligget under 2-0, men så tapte vi likevel på slutten, så det var jo bittert der og da. Men nå er det ny kamp og nye muligheter, så vi er klare til å slå tilbake, sier Pedersen.

Dødballtrening_simon_vorthoren_vikstøl_lowe_heikkila
Full fokus på dødballtrening
Annonse fra Obos-ligaen: