Trapper ned

Roy Emanuelsen går fra Start til UiA, men blir værende ut året i en mindre stilling i klubben.

Annonse:

Det er ikke bare på spillerfronten det skjer overganger i Start: 2. mai er Roy Emanuelsen (49 år) klar for førstelektor-jobb på Institutt for nordisk og mediefag på UiA.

- Det har vært en fantastisk spennende tid og jeg er blitt glad i alle de fine menneskene i Start som jeg har hatt med å gjøre i disse årene. Nå var imidlertid tiden inne til å vende tilbake til undervisning og forskning og min kompetanse var interessant for UiA. Resten av 2017 vil jeg fremdeles jobbe en del for klubben, en avtale både UiA og Start synes er nyttig. UiA ønsker en god forbindelse med Start og jeg har ikke lyst til å slippe tak i en klubb som betyr mye for meg, sier Roy Emanuelsen.

Flere roller

Emanuelsen har de siste årene også vært arrangmentsansvarlig og ledet Start Life Support. Den siste rollen er det Olav Lindebø som overtar fra 2. mai.

Roy begynte i klubben 1. januar i 2009 og har hatt hektiske og krevende år i Start.

- Jeg er stolt av alt det vi har fått til i disse årene. Med små ressurser har Start bygd opp flere nye mediekanaler som har fått mange brukere. Dette gir oss en flott mulighet til å kommunisere med vårt publikum og omgivelsene. Da jeg kom inn var det de andre mediene som styrte hva publikum skulle få av Start-stoff. Nå kan vi være med å sette dagsorden selv.

- Parallelt med dette så opplever jeg at mediene og journalistene synes det har vært hyggelig å samarbeide med meg. For Start er det viktig å ha et ryddig og proft forhold til mediebransjen, sier Emanuelsen.

Han har allerede hatt en del oppdrag for UiA, men i mai flytter han inn på kontoret på Gimlemoen. Han fortsetter altså å bidra i medie- og kommunikasjonsarbeidet i Start ut året, mens de øvrige arbeidsoppgavene vil bli overtatt av andre.

Annonse fra Obos-ligaen: