Tjelmeland: - En fantastisk opplevelse

"En fantastisk opplevelse. For en ramme, for et publikum, for en kamp!" var måten hovedtrener Sindre Tjelmeland oppsummerte 5-1-seieren over Sogndal. Foto: Tor Erik Schrøder.

Annonse:

- Først og fremst vil vi takke alle de som kom her i dag, og vi håper vi ga de en fin opplevelse slik at de vil komme igjen, sier Sindre Tjelmeland etter kveldens storseier over Sogndal.

Etter hattrick av OBOS-ligaens toppscorer, Jonatan Braut Brunes, og scoringer av Kristoffer Tønnessen og Basilio Ndong seiret vi 5-1 i toppkampen mot Sogndal.

- Vi kan aldri forvente et hattrick, men vi vet han kommer i gode posisjoner og kommer til sjanser. Han er en veldig sulten spiss, så det er fantastisk at han setter de mulighetene, svart Sindre på spørsmål om han forventet hattrick av spissen sin.

På tribunen var det over 5800 mennesker, og russen fylte opp sin seksjon og lagde liv og røre gjennom alle de 90 minuttene. Det er mange år siden sist det var så god stemning på Sparebanken Sør Arena.

- Vi spådde det kom til å bli en åpen kamp. Vi er ikke helt fornøyd med førsteomgangen. Vi gjør noen små justeringer i pausen, og treffer bedre da. Da ble det til slutt et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli, sa en fornøyd hovedtrener.

Neste hjemmekamp er på Kristi himmelfartsdag, torsdag 26. mai klokken 18:00 mot Raufoss. Vi håper å se samtlige av dere igjen på Sparebanken Sør Arena den kvelden. Billetter til den kampen kan kjøpes her.

Annonse fra Obos-ligaen: