Tilbake i IK Start: - Fantastisk følelse

Altin Ujkani spilte for IK Start store deler av sin barndom, før han i 2022 gikk til Fløy. Nå er den lokale venstrebacken klar for 2024-sesongen i barndomsklubben.

Annonse:

Den lokale venstrebacken Altin Ujkani har trent med oss i siden januar, og vært delaktig i de fleste av kampene i oppkjøringen. Ujkani var også med laget til Kypros på treningsleir i mars. Nå har 24-åringen signert under på en kontrakt ut året med IK Start.

- Det føles fantastisk. Jeg gleder meg til å komme i gang og virkelig hjelpe laget, forteller den lokale backen.

Ujkani har fått flere sjanser til å vise seg frem i forsesongen, og var involvert i alle treningskampene før laget reiste til Kypros i starten av mars. Med på flyet var også Ujkani.

- Oppkjøringen har vært lærerikt for min del, og det har vært et bra nivå på treningene, forteller han.

På Kypros pådro Ujkani seg en skade mot slutten av oppholdet, og har vært ute av stand til å spille siden.

- Det går oppover, bare oppover nå. Skaden blir bedre og bedre for hver dag, så jeg har begynt å løpe nå og tror jeg blir spilleklar raskere enn hva vi først antok, sier Altin.

DSC_0001-Enhanced-NR.jpg
Altin Ujkani og Azar Karadas etter at kontrakten er underskrevet.

- Allsidig spiller

Hovedtrener Azar Karadas er fornøyd med at Altin nå returnerer til Start, etter han har utviklet seg godt i Fløy de foregående to sesongene.

- Altin er lokal og var Start-gutt fra 2012 til 2022, så har han vært hos Fløy og spilt fast i to år og utviklet seg godt der. Vi er veldig glade for at han har lyst til å bli en del av dette prosjektet, sier Karadas.

Ujkani blir den fjerde signeringen under Karadas ledelse. Hovedtreneren har latt seg imponere over Ujkani i perioden han har trent med klubben.

- Jeg har latt meg imponere og fått et godt inntrykk av Altin i tiden han har vært med oss. Han er en god gutt som passer bra inn i gruppen, sier Karadas og fortsetter:

- Altin har spennende ferdigheter og en allsidig spiller vi gleder oss til å jobbe videre med. Han har en innstilling jeg er fan av, sier hovedtreneren om sin nye spiller.

Velkommen tilbake til IK Start, Altin!

Annonse fra Obos-ligaen: