Tap etter utvisning like før pause

Etter en god offensiv første omgang endte det med tap mot Lyn på Sparebanken Sør Arena. (Foto: Henrik Klev)

Søndag ettermiddag tok vi imot Lyn på Sparebanken Sør Arena i OBOS-ligaens runde #12.

Vi startet offensivt og skapte kampens første store sjanse etter 6 minutter. Marius Nordal førte ballen opp i banen før han spilte ballen til Deni Dashaev på venstre siden, Deni fyrte av et godt skudd som havnet like utenfor Lyns mål.

De første 20. spilte vi Lyn lave ved flere anledninger uten å skape de store sjansene. Gjestene fra Oslo prøvde å kontre ved flere anledninger, men vi hadde kontroll på returløpene og fikk holdt Lyn unna de store sjansene. Gjesten tok allikevel ledelsen 0-1 i det 27. minutt etter et innlegg fra Lyn traff Deni Dashaev og snek seg forbi en utspilt Jasper Silva Torklidsen.

Det tok ikke lange tiden før vi utlignet. Salim Nkubiri var våken og snappet opp et dårlig tilbakespill fra Lyn-forsvaret. Salim var iskald alene med Lyns keeper og satte ballen i mål til 1-1.

Gjestene tok ledelsen tilbake to minutter etter et innlegg fra høyre side havnet hos Mathias Johansen som satt ballen i mål og 1-2. Like før hvilen fikk Salim Nkubiri sitt andre gule kort for det dommeren mente var filming. Vi gikk dermed til pause med en mann mindre på stillingen 1-2.

Gjestene økte ledelsen etter 20 sekunder i 2.omgang og stillingen var 1-3. Etter 49 minutter økte Lyn til 1-4.

Etter 1-4 skåringen vokste vi tilbake i kampen. Nicolas Pignatel Jensen kom nærme en redusering i det 67. minutt, men stopperen satt ballen like over. Guttene kriget godt med en mann mindre på banen resten av kampen, men fikk ikke satt en redusering. Kampen endte til slutt 1-4 til gjestene.

Vi takker for oppmøtet og håper å se så mange som mulig på Sparebanken Sør Arena neste søndag da vi tar imot Stabæk i OBOS-ligaen runde #13.

Det var godt oppmøte på tribunen i søndagens kamp. Vi takker for støtten! (Foto: Henrik Klev)