Takk for innsatsen, Kasper

Kasper Skaanes reiser hjem til Bergen og Brann.

Annonse:

Start og Brann har i dag blitt enige om en overgang for Kasper Skaanes. Dermed flytter 25-åringen hjem til Bergen tre år etter at han ble hentet til Start fra nettopp Brann.

- Kasper har gjort en veldig god innsats i Start og han har vært 100 prosent profesjonell hele veien, selv i perioder da han har vært ute av laget. Vi sier farvel til en fantastisk person og lagspiller som vil bli savnet i klubben. Vi ønsker han alt godt i fremtiden, sier sportslig leder Atle Roar Håland.

- Da Brann kom med et bud, og det var noe Kasper selv kunne tenke seg, så valgte vi å gå videre med det. Etter nedrykk, og når spilleren er på utgående kontrakt, så var dette en fornuftig avtale for både oss og Kasper, sier Håland.

 

Har trivdes godt i Kristiansand

Skaanes fikk med seg 78 kamper og ni mål i løpet av sine tre sesonger i Start.

- Jeg vil takke for tre fine år i klubben. Både spillere, trenere og andre i klubben har gjort at jeg har trivdes veldig godt, selv om det har gått opp og ned sportslig. Det er en fin klubb og jeg har også glitt glad i byen. Jeg ønsker virkelig Start, supporterne og alle i klubben lykke til videre. Jeg har tro på at klubben er på riktig vei, så jeg håper det blir opprykk i år, sier Skaanes.

Han forteller at han i utgangspunktet var innstilt på å bli i Start denne sesongen, men muligheten til å komme «hjem» til Brann var vanskelig å si nei til.

- Jeg følte jeg ikke kunne si nei til tilbudet fra Brann. Det å komme hjem til Bergen, til familien og det som har vært min klubb fra jeg var liten. Selv om jeg har hatt det bra i Start så klarte jeg ikke å si nei til det nå, sier Skaanes.

Start takker Kasper Skaanes for en helhjertet innsats for klubben og ønsker ham lykke til videre i karrieren.

Annonse fra Obos-ligaen: