Takk for innsatsen, Emil

Den 25 år gamle spissen, Emil Grønn Pedersen, forlater IK Start i sommer. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

- Det har betydd utrolig mye å spille for Start. Jeg er vokst opp med å gå på stadion for å se pappa spille og gått på treninger sammen med farfar hele oppveksten, sier den 25 år gamle spissen.

- At jeg har hatt muligheten til å ta på den gule drakta selv og spille på Sør Arena har vært spesielt! Jeg har Start i blodet og Start vil alltid være nr. 1. Så det er jo selvfølgelig trist å forlate klubben i mitt hjerte!

To og et halvt år etter overgangen fra Vindbjart til oss i IK Start venter nå nye utfordringer for Emil Grønn Pedersen, som forlater IK Start nå i sommerpausen.

Grønn Pedersen kom til klubben i forkant av 2021-sesongen, og spilte ti kamper i gult og svart før han ble lånt ut til Fløy i slutten av 2021 og hele 2022.

I år har Emil spilt 8 obligatoriske kamper for IK Start og scoret to mål, i tillegg til at han scoret mange mål i treningskampene i vinter. Spissen selv trekker frem scoringen mot Tromsø i NM som sitt største øyeblikk i Start-drakten.

- Mitt favoritt-øyeblikk må være når jeg scoret mot Tromsø i cupen, selv om det var utrolig kjedelig at det ikke gikk veien. Etter knallhard jobbing for å komme inn i 11eren gjennom vinteren og så få belønning med scoring. Det var utrolig gøy.

- Jeg vil takke hele klubben for min tid her, spesielt spillergruppa. Det er en helt spesiell gruppe med gode mennesker og gode fotballspillere som har alt som skal til for å klare å rykke opp, avslutter Grønn Pedersen.

S1QHPazRlag.jpg
Emil Grønn Pedersen jubler etter 1-0 målet under fotballkampen i NM 4. runde (2022) mellom Start og Tromsø på Sør arena i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

- Det er alltid spesielt å takke en spiller med IK Start i blodet og arven. Emil er en ekstremt hardtarbeidende og profesjonell fotballspiller med fine spisskvaliteter, sier sportssjef Magni Fannberg.

- Emil har utviklet seg konstant i løpet av sin tid hos oss og vi stenger ingen dører i fremtiden. Vi ønsker Emil alt godt og heier på ham, legger sportssjefen til.

IK Start takker deg for innsatsen, og ønsker deg lykke til videre, Emil!

Annonse fra Obos-ligaen: