Supporterblogg: Adem Güven til Start

Les Bjørn Mayers supporterblogg etter 2-2-kampen mot Kongsvinger.

Annonse:

Overskriften var en drøm i mange år. Jeg har mange ganger grublet på hvorfor Start aldri har hentet ham, for hans spisskompetanse har alltid vært å score avgjørende mål. Og det var selvfølgelig han som senket oss på Sør Arena. Akkurat som han "senket" oss i dag. Den gamle mannen har nå tatt fra oss 5 poeng i år. Og hvis jeg fremdeles, som en av de ytterst få, skulle beholde drømmen om direkte opprykk, tenkte jeg at dagens kamp måtte vinnes. 

Vi holdt ikke Güven fra livet.  Vi vant ikke. Direkte opprykk er derfor (nesten) umulig.

Det er litt stressende å holde med Start. Jeg vet aldri hva jeg har i vente. Det svinger fra god fotball til dårlig fotball på få minutter. Noen mener denne uforutsigbarheten er "sjarmerende", jeg mener den er stressende. Når Start ledet 2-1, og KIL satte inn Güven, ble jeg skeptisk. Jeg sa til mine omgivelser (Daniel på fvn's chat) at jeg fryktet ham, for jeg synes alltid han er skummel. Så pirker fyren jaggu inn utligningsmålet. Jeg er ikke synsk, bare skeptisk.

Og nå venter Stabæk, et lag vi alltid trøbler mot. Nå snakker jeg ikke lenger om direkte opprykk. Men kvalifiseringskamper er enda innen rekkevidde. Nå gjelder det først og fremst å bli blant de 6 beste, i tillegg gjelder det å bli best av de lagene som skal spille kvalifisering, for å få kortest mulig vei til Eliteserien.

Er vi dyktige og heldige kan dette fremdeles bli Starts største sesong i moderne tid. Vi kan nemlig nå to finaler denne sesongen, nemlig opprykksfinalen og cupfinalen. Og vi kan vinne begge. Da er sesongen fullkommen. Det er jo mange måter å se det på. Jeg skal aldri nevne den andre, den mer pessimistiske. Så lenge det er liv er det håp, og det er aldri for sent å gi opp, som min nabo, Leif, sier. Hva han nå enn mener med dette.

Og husk denne gangen også: Det nytter ikke å bli grinete, vi er supportere, og supportere skal støtte laget. Og laget består av spillere, trenere og ledere.

Heia Start !!!

Annonse fra Obos-ligaen: