NTB_NJjOPyWwrC0

UA Rapport: Hoven-scoring for Start 2

Kristoffer Hoven scorte Start 2s mål i 2-1-tapet mot Odd. (Arkivbilde: Tor Erik Schrøder).

Annonse:

Lørdag 11. mai // OBOS Nasjonal G17 // Sarpsborg 08 5-2 IK Start

Gutter 17-spillerne våre fikk det vanskelig i sin kamp borte mot Sarpsborg 08. Etter at Herman Waage sendte oss i ledelsen tidlig i kampen, tok vertene over. Tre mål fra hjemmelaget snudde kampen, før Herman Waage skapte litt spenning med sitt andre for dagen. 3-2-reduseringen kom til ingen nytte, og gjestene økte både én og to ganger før sluttsignalet gikk på stillingen 5-2 til Sarpsborg 08.

G17-laget vårt ligger foreløpig på 3. plass i sin pulje, med 7 poeng på fem kamper. Neste kamp er hjemme mot Strømsgodset lørdag 1. juni.

Søndag 12. mai // OBOS Nasjonal G15 // IK Start 4-0 Sarpsborg 08

Det var ikke bare 17-åringene som spilte mot Sarpsborg i helgen. G15-laget vårt knuste Sarpsborg 08 med fire mål på Sparebanken Sør Arena. Etter en målløs førsteomgang løsnet det for våre yngste etter hvilen. Fire scoringer sørget for 4-0, og dermed ligger G15-laget vårt på 2. plass i sin gruppe med 12 poeng på 5 kamper.

- To vidt forskjellige omganger endte med solide 4-0. I den første lå Sarpsborg lavt og satset på brudd, med tre raske vinger/Spiss som trusler. Vi hadde mye ball men brukte for mange touch og var for lite «truende med ball», da ble det lett å forsvare seg. Det blir skapt lite fra begge lag og etter 45 min var det en misfornøyd spillergruppe og trenere som gikk inn for en pause og litt snakk om forbedringsområder, sier G15-trener Erik Mykland.

- 2.omgang var - etter Emil Rygsether sitt 1-0-mål - en helt annen kamp. Spillerne slo seg løs på alle måter og det var en voksen + leken gjeng som spilte motstander ut av banen siste 30. Emil-Magnus Lie med to mål og Yaya (oppført som selvmål) med ett. Strålende 2. omgang og en 1. omgang vi lærer av. Vi holdt nullen bakover og 3 poeng. Neste er Lyn borte mandag 20.05, sier Mykland.


Mandag 13. mai / 3. divisjon // IK Start 2 1-2 Odd 2

Det var et møte mellom to rekruttlag da Start 2 møtte Odd 2 på Sparebanken Sør Arena på mandag. Vi stilte med Herman Johnsen, Kalle Wallius, Sander Richardsen, Marius Nordal, Marijan Cosic og Kristoffer Hoven fra A-laget.

Bortelaget tok føringen i det første spilleminuttet, før Hoven utlignet i det 7. spilleminutt. Etter en halvtime tok Odd tilbake ledelsen, en ledelse de holdt helt inn. Dermed ligger Start 2 på 10. plass etter seks spilte kamper i 3. divisjon.

Annonse fra Obos-ligaen: