UA Rapport: Avansement i NM

Det ble seier i G15 Nasjonal og G16 NM, mens det ble tap for Start 2. (Arkivbilde)

Denne uken var tre av lagene i vår Utviklingsavdeling i aksjon. G15 avsluttet pinsen med bortekamp mot Lyn, mens både Start 2 og G17-gruppen spilte kamp (G16 NM) i går, lørdag.

Mandag 20. mai // OBOS Nasjonal G15 // Lyn 0-2 Start

Vårt yngste lag tok med seg tre poeng fra hovedstaden etter å ha slått Lyn 2-0. Magnus Lie og Julian Håbesland scoret målene. Se målene lenger ned i saken.

- Etter en middels kamp kvalitetsmessig dro vi mellomfornøyd hjem fra hovedstaden etter sier nr 4 på rad. Det sier litt om denne gjengen at en seier ikke er nok, de vil spille den beste fotballen og kontrollere kamper, så kommer resultat som en konsekvens, sier trenere Erik Mykland og Alla Eide.

Neste kamp er gruppefinale mot Serieleder Fredrikstad søndag 2 Juni kl 15.00.

- Det ville vært stort for disse guttene som har vunnet 5 av 6 kamper i nasjonal serie om så mange foreldre, venner og andre Start-fans tok turen på SSA for å se god fotball og støtte laget med så mye lyd som mulig. Det fortjener de, avslutter trenerduoen

Lørdag 25. mai // 3. divisjon // Start 2 0-2 Pors

Start 2 møtte topplaget Pors, som sto med 7 seiere av 7 mulige før kampen. I første omgang hang våre gutter godt med, og ble muligens snytt for to straffespark.

I andre omgang fikk Pors ballen i mål to ganger, og vant sin 8. strake kamp. Vi ligger på trygg plass, ett poeng over nedrykksstreken.

Lørdag 25. mai / G16 NM // Start 3-0 Fram

Etter avansement i forrige runde borte mot Åsgårdstrand ventet Fram Larvik på Sparebanken Sør Arena i neste runde av G16 NM. Med favorittstempelet på viste våre gutter kvalitet da de tok seg komfortabelt videre og vant kampen 3-0. Magnus Lie, Herman Waage og Bastian Ruenes scoret målene.