Start-gutter tatt ut til Equinors Talentleir

NFF har tatt ut G14- og G15-spillerne til Equinors Talentleir i Sarpsborg i perioden 27. - 30. mars. Inkludert i uttaket er det tre Start-spillere og en hospitant.

Henrik Haraldsen (Moderklubb: Randesund) er tatt ut på G15-landslaget, mens Bastian Ruenes (Moderklubb: Gimletroll), Dennis Birkenes (Moderklubber: Søgne/Donn), og Grane Arendal-hospitanten Yahya Jabai er tatt ut på G14-lagene til Equinors Talentleir i Sarpsborg i slutten av mars.

- Dette uttaket viser at vi gjør et godt utviklingsarbeid her på Sørlandet. Det er et resultat av et godt samarbeid mellom krets, topp- og breddeklubbene i regionen, sier utviklingssjef Tomi Markovski og fortsetter:

- Alle spillerne som er tatt ut har tidligere vært på nasjonale toppklubbtiltak, og gode prestasjoner der har gjort at de er aktuelle for Equinors Talentleir.

Talentleiren foregår altså i Sarpsborg fra 27.-30. mars. Til samlingen er det tatt ut totalt 72 spillere fordelt på fire lag. G15 er delt inn i landslag og skyggelandslag, og vår Henrik Haraldsen er tatt ut på landslaget. G14 er delt inn i G14 Y og G14 X, hvor Dennis Birkenes skal spille for Y og Bastian Ruenes og Yahya Jabai på X.

- Vi gleder oss til å følge dem mot de beste spillerne i landet på sitt alderstrinn, og vi skal sørge for at de er godt forberedt når de ankommer samlingen, avslutter Markovski.

Vi gratulerer Bastian, Dennis, Henrik og Yahya med uttaket!

Annonse fra Obos-ligaen: