Scoret direkte fra avspark

Levi Eftevaag viste frem skuddfoten sin igjen direkte fra avspark i møtet med Jerv. Men det holdt ikke til seier for G16-laget i møtet med Jervs juniorlag.

Annonse:

8. september kom første tap i 2020 for G16. Kampen mot Jervs G19-lag ble spilt på en bane som skapte utfordringer for et Start-lag som ønsket å spille seg ut bakfra.  

- Vi sliter i begynnelsen med Jerv sitt høye press og de får noen brudd på oss. De tar ledelsen etter 13 minutter. Den ledelsen holder de bare et lite minutt, da Levi Eftevaag scorer direkte fra avspark. Å ta avspark er vel noe av det enkleste i verden, men skal gi Levi en viss kred for god utførelse på denne, sier trener Håvard Lilletvedt.

Her kan du se selv hvordan Eftevaag utførte dette avsparket...


Etter utlikningen tar Start-laget mer kontroll på kampen og klarer å spille Jerv lavt i banen.

- Vi er det førende laget frem til pause og gode i første halvdel. Mot slutten av kampen sliter vi med å skape sjanser. Det er da jevnt og tett. 4-5 minutter før full tid lykkes Jerv med taktikken de prøvde på hele kampen, der de slår langt og satser på å vinne ballen som faller ned rundt duellene. De kommer alene med keeper og setter inn 2-1. Vi mobiliserer og prøver å gå for 2-2, men lykkes ikke, sier Lilletvedt.

- Vi tar med oss mye læring fra dagens kamp, spesielt med tanke på å spille ut et aggressivt og kompakt lag, samt det å forsvare oss mot lag som slår mye langt. Vi synes vi gjør en god prestasjon og er fornøyd med det vi leverer spillemessig, avslutter treneren.

 

Fakta:

Jerv - Start G16 2-1 (1-1)

G19 1. divisjon avdeling 1

Målscorer Start: Levi Eftevaag

Starts lag: 

Henrik Webb Dahl - Markus Andersen, Sebastian Støle, Jakob Årikstad, Deni Dashaev - Adrian Nilsen, Jesper Gregersen, Tobias Tønnessen - Tobias Larsen, Jørgen Hille - Levi Eftevaag.

Innbyttere: 

Abdullah Salem Abdullah, Helge Strand, Markus Rokseth, Teodor Zenabu Skoglund Witzøe

Annonse fra Obos-ligaen: