Levi kåret til Årets UA-spiller 2022

Utviklingsavdelingen (UA) i Start har hatt sesongavslutningsfest med blant annet utdeling av diverse priser. Den gjeveste prisen, Årets UA-spiller, gikk til Levi Eftevaag (bildet).

Annonse:

- Det betyr mye å bli kåret til Årets UA-spiller, fordi det er spillerne selv som stemmer. Det utrolig fint å vite at flere synes jeg har gjort det bra i sesongen vi har bak oss, sier Levi, og legger til:

- Men jeg kunne ikke klart å prestere uten laget, så også spillerne fortjener mye av æren. Nå ser jeg og laget fram til en neste sesong, hvor vi skal skikkelig vise hva vi kan.

Alle spillerne, trenerne og øvrig støtteapparat i Start var samlet i Klubbhuset, for mat, drikke, målkavalkader, morsomme taler, historier fra sesongen, og altså prisoverrekkelser.

- Det har vært mange gode prestasjoner, spillere har tatt steg og alle har lagt ned utrolig mye hardt arbeid i sesongen som har vært. Dette ble en fin avslutning i Klubbhuset på Sparebanken Sør Arena, sier utviklingsleder Tomi Markovski.

Dette er de som mottok priser i IK Starts UA 2022:

Årets UA-spiller: Levi Eftevaag

Årets G19-spiller: Sander Richardsen

tempImage6mVrku.jpg

- Å bli kåret til Årets G19-spiller er veldig fint. Det viser at det hjelper å trene hardt, og gir meg mye motivasjon til å jobbe på videre, sier Sander.

Årets G16-spiller: Marius Nordal

tempImage5SKaku.jpg

- Jeg er veldig stolt av å vinne denne prisen. Jeg vil takke mine lagkamerater som jeg ikke hadde klart det uten. Jeg tar med meg dette inn i neste sesong, og kommer til og jobbe enda hardere for å bli en bedre fotballspiller, sier Marius.

Toppscorer G19: Sander Svela (13 mål)

tempImage8S4W1i.jpg

- Det å bli toppscorer for G19 og Start 2 er selvfølgelig gøy og noe jeg hadde satt meg som mål. Samtidig kunne jeg ikke klart det uten gode lagkamerater som setter opp sjansene jeg får. Dersom jeg skulle plukke ut ett favorittmål, så vil det være 3-1 målet mot MK foran en del tilskuere på hjemmebane. Det endte opp med å bli et viktig mål, og vi vant til slutt 3-2, sier Sander.

Toppscorer G16: Christian Wahlstrøm (32 mål)

tempImageHEu5s1.jpg

- Toppscorertittelen betyr mye for meg med tanke på at det er det jeg jobber for. Avslutninger og scoringsmuligheter er noe jeg bruker mye tid på, så det er fantastisk at det gir et slikt resultat. Selv om 32 scoringer er et stort tall, så er dette noe jeg virkelig ikke hadde fått til alene. Gjennom hele sesongen har jeg fått fantastisk hjelp fra samtlige spillere på laget, med pasninger i kamp og matching på trening, sier Christian.

Årets innsatsspiller G19: Rafa Mertens

tempImageuqYwHo.jpg

- Å bli Årets innsatsspiller på G19 betyr ekstremt mye. Det viser hvilke steg jeg har tatt denne sesongen. Det at både trenere og spillere verdsetter min utvikling, men også dedikasjon til laget, er jeg ekstremt glad for. Å få denne prisen gir meg ekstra motivasjon til jobbe enda mer, hardere og bedre for å nå mine mål også neste sesong, sier Rafa.

Årets innsatsspiller G16: Nicolai Apland

tempImageAIwPmN.jpg

- Jeg er veldig stolt over å ha vunnet Årets innsats-pris på G16. Det er noe jeg har jobbet for lenge, og det føles deilig. Det gir meg motivasjon til å fortsette å gi alt på trening og i kamp, sier Nicolai.

Annonse fra Obos-ligaen: