IK Start godt representert på talentleir

Lucas Koveland Sandsness (f.v), Hadis Maznikar, Aris Qetkaj, Jakob Fosse Jørgensen og Jacob Berhus var i forrige uke på Equinor Talentleir i Sarpsborg. Bastian Ruenes (ikke på bildet) var også med.

Annonse:

Forrige uke ble det arrangert Equinor Talentleir i Sarpsborg. Landets fremste 14- og 15-åringer var invitert til leiren, og blant dem var 5 IK Start-gutter i tillegg til én Donn-gutt som hospiterer med vårt G15-lag.

- Det er veldig gledelig å se at Sørlandet har mange spillere som får vist seg frem blant de fremste unge spillerne i landet. Det markerte seg godt med både scoringer og solide prestasjoner gjennom uken, sier IK Starts utviklingsleder Tomi Markovski og legger til:

- Nå blir det viktig å ta med seg læringen og referansene fra samlingen videre inn i klubbhverdagen slik at de kan fortsette utviklingen her.

IMG_0030.jpeg
Bastian Ruenes representerte IK Start på G15-laget under Equinor Talentleir i Sarpsborg i mars.

Start representert på alle lag

På G14 var Hadis Maznikar tatt ut, mens Aris Qetkaj var på G14 Future. Bastian Ruenes var med G15, mens både Lucas Koveland Sandsness og Jacob Berhus ble tatt ut på G15 Future.

FK Donn-gutten Jakob Fosse Jørgensen, som hospiterer med IK Start G15, var opprinnelig ikke tatt ut, men ble etteruttatt til G14 Future-troppen.

Også representert på trenerfronten

Det var ikke kun på spillerfronten IK Start var representert. Klubbens hovedtrener for G15, Erik Mykland, var med på Talentleiren som trener for G14 Future, sammen med Joey Hardarson fra NFF Agder.

Erik Mykland G15.JPG
G15-trener Erik Mykland var med på Equinor Talentleir som trener for G14 Future.

 

Annonse fra Obos-ligaen: