G17 avsluttet sesongen med uavgjort

G17 avsluttet fredag sesongen med å spille 2-2 borte mot Kristiansund.

Kristiansund BK 2-2 IK Start // OBOS Nasjonal G17 2. divisjon

Fredag ettermiddag avsluttet vårt G17-lag sin sesong med bortekamp mot Kristiansund på Nordmøre stadion.

KBK tok ledelsen tidlig i kampen etter at vi skapte en unødvendig corner, som vi til slutt endte opp med å heade i eget mål. Etter dette målet presset våre gutter på, hadde mye ball og skapte flere muligheter, men uten å få ballen i mål.

Etter pausen fortsatte vi å legge press på motstanderen, og til slutt klarte vi å utligne, takket være en scoring av Daniel Gummedal. Guttene fortsatte å skape sjanser og tok ledelsen 1-2 med et fantastisk langskudd fra Jonas Myhrstad.

Etter å ha tatt ledelsen mistet vi gradvis kontrollen over kampen. Vi holdt ledelsen helt til det gjensto noen få minutter, men dessverre utlignet KBK etter en klarering som uheldigvis traff en KBK-spiller og gikk i eget mål. Kampen endte dermed 2-2.

IMG_6256 2.JPG
G17-laget før avspark mot KBK

Utfordrene sesong

Når det gjelder sesongen, har det vært en utfordrende sesong preget av skader, rokkeringer og et trenerskifte midtveis i sesongen. Likevel har guttene stått sterkt sammen, utviklet seg individuelt og vist fremgang gjennom hele året, og høstsesongen.

- Jeg er tilfreds med den fremgangen guttene har vist i løpet av høsten. De har gjort store fremskritt og levert flere gode prestasjoner. Det er en sulten, engasjert og dedikert gjeng som vi vil få se mer av i tiden som kommer. Det har vært en super gjeng å ta over for, sier G17-trener Thomas Ferreira.