Bernhard Salvesen reddet poeng for Start 2 på Vennesla

Bernhard Salvesen (bildet) jublet ikke veldig etter å ha skaffet Start 2 ett poeng på Moseidmoen tirsdag kveld. (Foto: Egil Olsen).

Vindbjart og Start 2 spilte uavgjort 1-1 i tirsdagens 3. divisjons-oppgjør på Sparebanken Sør-banen Vennesla. Stillingen ved pause var 0-0.

Start kom best i gang, og hadde to fete sjanser til å ta ledelsen ved Cameron Cresswell. Allerede før det var gått to minutter burde den tidligere Derby-spilleren ha scoret. Men han fikk kanskje for god tid alene med Vindbjart-keeper Halvor Homme som reddet. Da stadion-uret viste 34 minutter, skjøt samme Cresswell i tverrliggeren.

Etter hvilen var hjemmelaget i store perioder det førende laget, og de skapte også noen gode målsjanser. Midtstopper Christian Follerås skjøt blant annet et frispark klink i tverrliggeren. Det var derfor ikke direkte ufortjent at venndølene tok ledelsen på straffespark ved Robert Våge Skårdal i det 72. minutt.

Start klarte imidlertid å løfte spillet etter at de kom under, og seks minutter før slutt reddet innbytter Bernhard Salvesen ett poeng for gjestene fra Kristiansand. Den elegante midtbanespilleren dundret ballen i mål fra 10-12 meter – utagbart for Halvor Homme som ikke rakk å få opp armene.

- Dette var vår tredje kamp denne sesongen, og Vindbjart er det beste laget vi har møtt. Dette var et lag vi hadde lite ball mot, så vi er fornøyd med ett poeng, selv om vi kanskje hadde de største sjansene. Jeg er fornøyd med den defensive innsatsen og at vi stod på helt ut. Så er jeg mindre fornøyd med måten vi spilte på, sier Start 2-trener Erik Mykland.