Start kan få ny logo

Klubbens medlemmer får tirsdag kveld presentert forslag til ny logo og grafisk profil.

Annonse:

- Det er en spennende profil som medlemmene får se i kveld. Her tar man Start-historien på alvor – samtidig som vi får vist at dette er klubb som vil opp og frem, sier styreleder i IK Start, Geir Tønnesland.

>> SE VIDEO OG BILDEGALLERI LENGER NED I SAKEN

- Spennende oppgave

Det er Fundament Kommunikasjon som har ledet prosessen som har ført frem til det nye forslaget til logo og grafisk profil for IK Start.

- Det har vært en uhyre spennende oppgave for oss. IK Start er Sørlandets største og kjæreste merkevare, og skal behandles med både respekt for fortiden, innsikt i nåtiden og med en riktig dose vyer for fremtiden. I dette spennet har vi tatt vårt mandat på alvor, sier byråleder Øystein Hjorthaug. 

- Vi stiller oss takknemlige og ydmyke overfor slike utfordringer, og det er en stor glede for oss å få lov til å jobbe med noe som alle har et forhold til – og er stolte av, sier Hjorthaug.

- Fra ord til handling

Start-direktør Even Øgrey Brandsdal gleder seg stort til å presentere «nye» Start.

- Siden Start En Drøm AS ble etablert i sommer har vi vært tydelige på at vi går fra ord til handling. Visjonen vår er at Start skal inspirere barn og voksne på Sørlandet til å tro på og å realisere sine drømmer og visjoner. Forslag til ny logo viser at vi ønsker å ta dette på alvor. Vi er klare for å trykke på knappen og sette full fart fremover, men vi er ydmyke overfor klubbens medlemmer som tar den endelige beslutningen. Vi ønsker å inkludere hele klubben og håper at ny logo blir tatt godt imot.

- Dette er en logo som både skal representere og gi stolthet, stolthet for alle som elsker Idrettsklubben Start. Det er dette som har vært utgangspunktet for den jobben som nå er gjort, sier Even Øgrey Brandsdal.

Annonse fra Obos-ligaen: