Spesialtilbud til bygg- og anleggsbransjen

Før 2021-sesongen lanserer vi et nytt kampdagskonsept der målet er å skape en hyggelig møteplass på kampdag for alle som er involvert i bygg-og anleggsbransjen.

Annonse:

- Vi ønsker å skape en hyggelig møteplass for bransjen. Dette er et kampdags-konsept der det legges opp til mingling mellom alle som er involvert i bygg- og anleggsbransjen. Det er også et konsept som har vært etterspurt av eksisterende og potensielle partnere. Vi ønsker å lage en arena der man kan gå på kamp og møte kjente, knytte nye relasjoner og ha en hyggelig opplevelse sammen med sine bransjekolleger, sier Lars Andersen, salgssjef i Start.

Håndverker-Vippen blir å finne i tredje etasje, der det tidligere har vært Club Lounge. Det vil bli et hyggelig og avslappet tilbud, der hvem som helst i bygg- og anleggsbransjen kan delta på. Dørene vil være åpne 90 minutter før kampstart, og det blir gratis matservering en time før. Det vil også være bar, og om det vises spennende fotball på TV vil det være mulig å få med seg.

Alt skal legges til rette for en perfekt oppladning til det som er det naturlige høydepunktet; Start-kampene!

- Det skal være et hyggelig vorspiel der man kan nyte god mat og drikke samtidig som du ser kamp. Meningen er at det skal bli en uformell plattform der du møter kjente i en annen setting enn hva du vanligvis gjør. Vi ønsker også at du skal kunne dra på kamp alene i viten om at du kommer til å møte kjente, sier Andersen.

Prisen for en sesong på Håndverker-Vippen ligger på 9900 kroner i året, der fakturaen deles opp i tre slik at det ikke blir så mye på en gang.

Dersom korona-situasjonen gjør at du ikke slipper inn på alle kampene vil vi justere prisen deretter. Du skal selvfølgelig ikke betale for noe du ikke får benyttet deg av. 

Vil du sikre deg plass på Håndverker-Vippern? 

Ta kontakt med Lars Andersen på tlf: 454 16 016 eller på mail: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: