Sørger for sikkerheten på arenaen

PSS Securitas skal stå for sikkerheten på Sparebanken Sør Arena også de neste tre årene.

Annonse:

Start og PSS Securitas er enige om en ny samarbeidsavtale.

- Vi er vanvittig godt fornøyd med at Securitas velger å samarbeide med klubben de neste 3 årene. Klubben får år etter år veldig mye skryt for gjennomføringen av kamparrangenementene, og sikkerheten på kampdag er meget bra. Det kan vi takke PSS Securitas for, som har vært med Start i flere 10 år allerede. Sammen med våre mange frivillige vakter gjør det en viktig og flott jobb, sier markedsleder i Start, Arne Simonsen.

- Vi er alltid trygge på at PSS Securitas gjør den jobben som kreves på kampene. I tillegg har de lang fartstid sammen med Start som gjør at de alltid vet hva som kreves.

Simonsen gleder seg over at PSS Securitas går inn på en 3-årsavtale på Gullpartner-nivå.

- Det er meget gledelig da vi i dag fortsatt ikke vet utfallet av årets sesong.

securitas pss avtale 2020 2
Jan Inge Abusdal og Daniel Hauge fra PSS Securitas sammen med Arne Simonsen fra Start.

- Sikkerhet og trygghet er vårt varemerke 

Det sier avdelingslederen i PSS Securitas Agder Daniel Hauge, som ofte er ringside som en av de vekterne som utgjør sikkerhetsteamet på Start sine hjemmekamper.

-  På Sparebanken Sør Arena skal vi i første omgang være Start sin forlengede arm for å ivareta sikkerheten på arenaen.  Men vi skal like mye være en trygghet for de publikummerne som befinner seg på tribunen, ofte med familiens yngre medlemmer på lasset.  Så vår oppgave er å sørge for at alle får en trygg og god opplevelse, så får Start sørge for det sportslige, sier Hauge.

-  Og så har vi kanskje de samme egenskapene som et trenerteam i fotballen må ha, nemlig det å kunne å snu oss fort rundt når ting er i endring. I år 2020 ble alt veldig annerledes. Plutselig ble det smittevernkontroll og køordning på mange ulike steder, kombinert med sikkerhetsløsninger når Tom Cruise besøkte Norge i forbindelse med filminnspilling. Og så ble det dessverre plutselig mange færre å håndtere på Start sine hjemmekamper.

-  Og her på Agder setter vi utrolig pris på det langsiktige samarbeidet vi har hatt med Start. Først og fremst fordi de ansvarshavende i fotballklubben er profesjonelle samarbeidspartnere det er lett å forholde seg til. Og så er Sparebanken Sør Arena et moderne stadion hvor det er lett å gjøre en god jobb for både arrangør og gjester, sier Hauge.

Nå håper han de får det travlere på stadion i årene fremover.

- Vi trives best når stadion er smekk full med tilskuere, selv om det gjør jobben vår litt mer krevende. Vi ser frem til sesongen 2021!

Annonse fra Obos-ligaen: