Snart klart for toppkamp på Sparebanken Sør Arena

Etter tre uker uten kamp gleder vi oss veldig til å ta imot Stabæk til toppkamp på søndag. Foto: Gunnar Langeland.

Annonse:

KJØP BILLETT HER

Klokken 15:00 på søndag 19. juni kommer topplaget Stabæk på besøk til Sparebanken Sør Arena. Med søndagskamp, Sørlandssol og topplag på besøk er rammene på plass storkamp.

Vi har et snitt på over 4000 tilskuere på tribunen denne sesongen, noe som er på "eliteserie-nivå". Dere er helt fantastiske! Vi håper så mange som mulig tar turen til Sparebanken Sør Arena på søndag og bidrar til å øke dette snittet ytterligere.

Nytt supporterfelt

Nytt for denne kampen er at supporterfeltet på Felt T1 har fått et nytt navn. Londsia er det nye navnet på supportefeltet som er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger.

Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-. For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

God sesongstart for gjestene

Gjestene fra Bærum har hatt en god sesongstart etter fjorårets nedrykk fra Eliteserien. De ligger på 3. plass etter ni spilte kamper. Fem seiere, tre uavgjort og ett tap og dermed har "de blaa" 18 poeng - tre poeng mer en oss. Vi har 15 poeng og ligger på en 7. plass etter våre første ni kamper.

KJØP BILLETT HER

Annonse fra Obos-ligaen: