Sindre Tjelmeland: - Støtten fra fansen var helt enestående

Vi fikk en fantastisk start på årets sesong! Vi vant hele 5-1 borte mot Åsane etter hattrick av Braut Brunes og to mål av nysigneringen Oskar Fallenius. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.

Annonse:

- Det var utrolig kjekt å stå på sidelinjen i dag. Støtten fra de 200, kanskje 300 oppmøtte på bortefeltet var helt vanvittig, sa hovedtrener Sindre Tjelmeland etter kampen.

Vi ledet 2-0 til pause etter to mål av Brunes. I andre omgang reduserte Åsane tidlig, men vår nummer 9 sikret sitt hattrick like etter. To fine mål av debutanten Oskar Fallenius gjorde at sluttresultatet ble 5-1.

- Vi leverer en god fotballkamp og kan være fornøyd med prestasjonen. Vi har en god plan, og treffer godt i presset. Så tar vi kontringene bra når vi kan, sa Sindre om lagets prestasjon og fortsatte:

- Jonatan kom inn i laget i vinter og slet litt med sykdom, men har kjempet og jobbet knallhardt. I dag kom han inn i en god rytme og leverer en veldig, veldig fin prestasjon.

Fallenius, som signerte for klubben i forrige uke, gikk noe overraskende rett inn i startelleveren. Svensken takket for tilliten på en helt ypperlig måte.

- Fallenius gjør en veldig god kamp. Han leverer en fin prestasjon, og viser at han holder et bra nivå. Vi så allerede fra minutt én at her har vi en god spiller som passer godt inn. Derfor valgte vi å starte han i dag, sa Tjelmeland om den svenske unggutten.

Nå retter vi øynene mot 11. april og årets første hjemmekamp. Motstander er Mjøndalen, og vi håper å se så mange som mulig på Sparebanken Sør Arena om en uke!

Annonse fra Obos-ligaen: