Sindre fornøyd etter seieren mot Ull/Kisa

Etter kampen var selvsagt trener Sindre Tjelmeland forøyd med en etterlengtet trepoenger.

Annonse:

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen vår, spesielt i førsteomgang. Det er viktig for oss å kjenne at vi får til de tingene vi ønsker å få til, sier Sindre Tjelmeland til ikstart.no, og legger til.

– Det er mye å bygge videre på, og det er kanskje det viktigste. Vi må gjenskape prestasjonene.

Start hadde ikke vunnet på fire strake kamper i OBOS-ligaen før dagens kamp, og det hadde påvirket spillertroppen.

– Det har vært spent, men det har vært en gjeng som har stått ekstremt samlet i litt motgang. Vi var alle klare på at vi ønsket å respondere, og det synes jeg vi gjør.

Førsteomgangen var trolig årsbeste av Start, og laget kunne fint ha scoret enda flere mål. Nå må den prestasjonen gjenskapes i en vanskelig bortekamp mot Bryne.

– Det var en kollektiv god prestasjon fra oss, men så må vi passe på at vi ikke slipper oss nedpå og bli fornøyde med oss selv, men at vi bruker det for det det er verdt og gjenskaper prestasjonene mot Bryne på lørdag.

I andreomgang slapp Start hjemmelaget mer med i kampen, men selv om Kisa fikk en redusering, var ikke Tjelmeland redd for at seieren skulle glippe.

– Jeg synes vi får de rommene og overgangsmulighetene som de må gi oss når de må opp og frem, men jeg er skuffet over at vi ikke klarer å utnytte de mulighetene bedre. Det er ganske mange store potensielle sjanser som vi skusler vekk, så det må vi få rettet på.


Annonse fra Obos-ligaen: